Tarih: 18.07.2020 16:30

Orhangazi'nin Gururu

Facebook Twitter Linked-in

Milli Eğitim Bakanlığınca LGS kapsamında 20 Haziran’da yapılan merkezi sınavında  500 tam puan alarak Türkiye birinciliği alan öğrenciler arasında Orhangazi Ortaokulu öğrencisi Konuralp Yüce’de yer aldı.  Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Konuralp Yüce ve ailesini makamında misafir etti,  eğitiminin bundan sonraki döneminde de başarılar diledi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın  LGS sınavında  500 tam puan alarak Türkiye birinciliği alan öğrenciler arasında yer alan  Orhangazi Ortaokulu öğrencisi  Konuralp Yüce’yi ve ailesini makamında misafir etti. Başarısından dolayı Konuralp Yüce’yi tebrik eden Başkan Aydın “ Orhangazi’mize kazandırmış olduğu bu gurur için Konuralp ve ailesine de ayrıca teşekkür ediyorum, eğitim hayatının bundan sonraki dönemlerin de de aynı başarıyı göstereceğine inanıyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 ORHANGAZİ’NİN GURURU

Geçen ay yapılan LGS sınavında Orhangazi Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi olan ve bu yılki sınava kendi okulunda giren Konuralp Yüce tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincileri arasında yer aldı.

LGS sonuçlarına göre 500 sorunun tamamını doğru bilerek Türkiye birincileri arasına giren Konuralp Yüce’nin başarısı eğitim gördüğü okula ve Orhangazi’de büyük gurur getirdi. Eğitiminin tamamını Orhangazi Ortaokulunda tamamlayan Konuralp Yüce öğretmenleri ve okulunun da gururu oldu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —