Tarih: 09.12.2020 15:31

Başkan Aydın MHP İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Çetin İnci ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancıyı İl Binasında ziyaret etti.

 Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı’ya Cumhur İttifakı adayı olarak ilçemizde yapılan hizmetleri ve yapılması planlanan hizmetler konusunda bilgiler verirken, İlçemizi daha refah seviyelere ulaştırmak için canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi. Orhangazi İlçemizin konumu itibariyle hem tarımsal hem sanayi yönünden çok zengin bir ilçedir. Böylesine güzelliklerle dolu bir ilçede Belediye Başkanı olarak hizmetlerin en iyisini getirmek bizlerin en büyük görevidir. Bursa ile İstanbul gibi iki büyük şehrin arasında kalmış bir ilçe olarak tarım alanında ve sanayi alanında ilçe dinamiklerimiz ile birlikte gelişiyoruz. Bizler bu şehre daha yaşanabilir bir hale getirmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalarımızda önceliğimizi İnsan odaklıdır” dedi.

 Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cihangir Kalkancı, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyemiz Muhammet Tekin ile Beraber bugün Orhangazi Belediye Başkanımız Bekir Aydın ve Orhangazi İlçe Başkanımız Çetin İnci’nin ziyaretleri bizleri son derece mutlu etmiştir. İnanıyorum ki Cumhur İttifakı olarak Orhangazi İlçemiz ’de güzel hizmetler verecektir. Orhangazi Belediye Başkanımız Bekir Aydın’a ve İlçe Başkanımız Çetin İnci’ye bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor ve çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —