Tarih: 17.11.2021 15:39

Bursaspor Futbol Okulları Yeniden Kulübümüz Çatısı Altında

Facebook Twitter Linked-in

Bursaspor Futbol Okulları Direktörümüz Tolga Şen, Bursaspor Futbol Okulu şubelerimizin koordinatörleri ve antrenörleri ile yemekte buluştu. Yemekte konuşan Tolga Şen şunları aktardı; "Geçtiğimiz dönemlerde kulübe maddi gelir kaynağı elde etmek için Bursaspor Futbol Okulları isim hakkımız önceki yönetimler tarafından özelleştirilmiş. Ancak özelleştirildiği günden beri bu kuruluşların kulübümüze hiçbir maddi katkısı olmamıştır ve hiç yol kat edilememiştir. İkinci Başkanımız Emin Adanur'un talimatıyla Bursaspor Futbol Okulu isim hakkımızın yeniden kulübümüze devri için çalışmalar başlattık. 15-20 gün gibi kısa bir sürede taraflar ile anlaşarak Bursaspor Futbol Okulu isim hakkımızı tekrar kulübümüze kattık. Bu durum kulübümüz için çok önemli bir kaybın telafisidir. Şu anda Bursa'da 13, Türkiye'de 60 olmak üzere dünyada toplam 68 şubesi ve 3500 öğrencisi bulunan bir aile olduk." 

Yemeğin ardından tüm Bursaspor Futbol Okulları koordinatörleri ve hocalarıyla Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'mizde; Başkanımız Hayrettin Gülgüler, Futbol Okulları Direktörümüz Tolga Şen, Gençlik Geliştirme Sorumlumuz Hakan Cenkçiler,  Futbol Okulu Koordinatörümuz Yılmaz Burul'un da katılımıyla bir toplantı yapıldı. Başkanımız Hayrettin Gülgüler "Futbol Okulları Bursaspor'umuz için çok önemlidir. Türk takımları için altyapılarının çok önemli olduğunu ve altyapının en önemli kaynağının da futbol okulları olduğunu biliyoruz. Bizler birçok yeteneği sizler sayesinde Bursaspor'a kazandırabiliriz. Bizim için çok büyük bir değersiniz. Biz Bursaspor Kulübü olarak sizin yanınızdayız." ifadelerini kullandı. 

Bursaspor Futbol Okulları Direktörümüz Tolga Şen Özlüce Tesislerimizde yapılan toplantıda şu ifadeleri kullandı; "Bizim buradaki en önemli ilkemiz Futbol Okullarından altın kramponların yetişmesidir. Bu altın kramponları artık Bursaspor ismiyle tüm dünyada tanıtacağız. Bunun için de çok ciddi çalışmalarımız var. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak Bursaspor'umuza çok iyi futbolcular kazandırabiliriz." 

Toplantıda futbol okullarının sorunları ve çözüm önerileri konuşularak değerlendirmeler yapıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —