Tarih: 14.01.2021 14:59

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 2 Adet Hibe Kamyon

Facebook Twitter Linked-in

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen 2 adet çöp kamyonu Orhangazi Belediyesine teslim edildi. Orhangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan 2 adet çöp kamyonu Orhangazi Belediyesi yetkilileri tarafından teslim alındı.

 Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın , “ Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile görüşmelerimiz sonucunda Temizlik İşleri Müdürlüğümüze kazandırmış olduğumuz 2 adet çöp kamyonumuz İlçemize hayırlı olsun. Daha temiz bir Orhangazi için temizlik araç filomuzu genişletiyoruz. Özellikle pandemi süreci içerisinde olduğumuz bugünlerde önceliğimiz temizlik ve temiz bir çevre olduğunu hatırlatan Başkan Aydın, İlçemizi daha temiz bir yarınlara taşımak adına her geçen gün araç filomuzu güçlendiriyoruz.

 Gelecek nesillere daha temiz bir Orhangazi bırakmak

 Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından ilçemize kazandırmış olduğumuz 2 adet çöp kamyonu sayesinde işlerimizi her geçen gün daha da hızlandırıyoruz. Gelecek nesillere daha temiz bir Orhangazi bırakmak adına temiz bir çevre için canla başla çalışıyoruz. Araç filomuz ne kadar güçlü olursa çöplerimiz bulunduğu noktada daha fazla beklemeden o kadar hızlı bir şekilde alınmasına imkân sağlayacaktır. Bu sayede Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki araç sayımızın artmasıyla birlikte araç filomuz da güç kazanmıştır.

 Yarınlara daha temiz bir Orhangazi adına İlçemize kazandırmış olduğumuz 2 adet çöp kamyonunu bizlere hibe ederek ve bugüne kadar desteklerini bizlerden esirgemeyen Başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum olmak üzere bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —