Tarih: 17.09.2021 11:06

Frutti Extra Bursaspor Finalde!

Facebook Twitter Linked-in

Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımımız, Frutti Extra Cup’ta 2’de 2 yaparak grubunu zirvede tamamladı ve finale yükseldi.

Turnuvanın ilk maçında Euroleague ekiplerinden ALBA Berlin ile karşılaşan Potanın Timsahları, Alman ekibini 89-75 yenerek seyircimizin önünde gövde gösterisi yaptı ve Dusan Alimpijevic’in öğrencileri baştan sona üstün götürdüğü mücadeleyi farklı kazandı. Allerik Freeman’ın 26 sayı 4 asistle yıldızlaştığı maçta Dave Dudzinski 12 sayı – 5 ribaund, Onuralp Bitim 11 sayı – 4 ribaund ve 6 asistle oynadı. Derek Needham 10 sayı ve 10 asistle double-double yaparken, Egemen Güven ise 10 sayı üretti. 

Frutti Extra Cup’ın ikinci günündeyse Frutti Extra Bursaspor, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basketbol’u 79-64 yenerek adını finale yazdırdı. Takımımızın ve maçın en skorer ismi 19 sayıyla Allerik Freeman oldu. Freeman’ı 12’şer sayıyla Onuralp Bitim ve Derek Needham takip etti. 

Bu sonuçla birlikte adını Frutti Extra Cup finaline yazdıran Frutti Extra Bursaspor, finalde Darüşşafaka, Semt7 Yalovaspor ve Aliağa Petkim’in yer aldığı grubun lideriyle karşılaşacak. Final maçı cumartesi günü saat 19.00’da Nilüfer Barış Spor Salonu’nda oynanacak. Mücadele ayrıca NTV’den naklen yayınlanacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —