Tarih: 16.10.2020 14:05

Gürsu'dan Avrupa'ya

Facebook Twitter Linked-in

Genç girişimciler, Gürsu Belediyesi Eurodesk Türkiye Temas Noktası sayesinde, fikirlerini hayata geçirebilecekleri platformlara taşıma olanağı buluyor.

         Tüm Avrupa'da, yararlanıcı kurumların gerçekleştireceği etkinliklerle kutlanan Erasmus Günleri kapsamında, bu yıl 15-16-17 Ekim 2020 tarihlerinde düzenlenecek programlarda, Gürsu Belediyesi Eurodesk Temas Noktası da temsil edilecek.

         “Gürsu Belediyesi Eurodesk Temas Noktamız sayesinde, genç girişimcilerimize fikirlerini hayata geçirebilme yollarını görme olanakları sunuyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık,  “Gençlerimizin tertemiz ve koşullanmamış duygu ve düşünceleriyle ürettikleri fikirlerini, dünya gençliğiyle temas ederek ve dünya vizyonuyla bakarak geliştirmeleri için imkanlar sunuyoruz. Genç girişimcilerin ve iş dünyasının buluştuğu nokta olan Workinton ile işbirliğinde çalışmalar yapma olanağı sunduğumuz gençlerimizin başarısıyla gurur duyuyorum. Tüm gençlerimizin aslında ülkemizin geleceği için ışık olacak fikirleri olabileceğine inanıyorum. Onların fikirlerini hayata geçirmelerinde yol haritalarını çizmelerine yardımcı oluyoruz. Bu amaçla oluşturduğumuz Eurodesk Temas Noktamız’da, gençlerimizin tüm dünya gençliğiyle yarışabilecek gelişim düzeyine ulaşmalarına katkı sağlıyoruz. Onlar yeter ki üretsin bizler her zaman yanlarında oluruz” dedi.

        Gençler, program kapsamında; Avrupa fırsatları ve Erasmus Programları hakkında tecrübelerin paylaşılacağı seminere katılma olanağı da bulacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —