Tarih: 21.10.2020 11:41

Muhtarlarımızın Fikirleri Bizleri İçin Çok Değerli

Facebook Twitter Linked-in

  Gürsu protokolü, Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçe muhtarlarını ağırladı.

        Gürsu Kent Meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen resmi törenin ardından, Gürsu protokolü ve muhtarlar, düzenlenen yemekte biraraya geldi.

         “En hızlı büyüyen ilçelerden biri olan Gürsumuz’da, kalite standartları yüksek, daha gelişmiş bir kent oluşturma çabalarımızda muhtarlarımızın fikirleri bizler için çok değerli” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Vatandaşla devlet arasındaki köprünün vatandaşa en yakın kısmı olan muhtarlarımızın, hizmetlerin mahallelere götürülmesinde büyük emekleri var. Muhtarlarımızla biraraya geldiğimiz tüm ortamlarda ilçemizin gelişimine yönelik istişareler yapıyoruz, onların kıymetini biliyoruz, talep ve önerileri bizim için değerli. Muhtarlarımız hemşehrilerimizin taleplerinin çözümünde en önemli dinamikler arasında yer almakta. Muhtarlarımızın bizlere ilettikleri tüm talepler bizler için çözülmesi öncelikli en önemli konular sıralamasına alınmakta. Muhtarlarımız aralarındaki sinerjiyle ilçemizin gelişiminde etkin rol üstlenmekte. Onların kıymetini biliyoruz. Çalışmalarımıza olan destekleri için tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı ve başarılı görevler diliyorum ” dedi.

                Gürsu Protokolü ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da katılımıyla düzenlenen yemekte biraraya gelenmuhtarlara, Gürsu’nun tarihi meydanının fotoğrafı hediye edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —