Tarih: 08.12.2020 14:18

Parkta Oynayan Çocuklara Hediyeler Başkandan

Facebook Twitter Linked-in

Orhangazi Belediyesi, Tüm Ülke genelinde haftasonu sokağa çıkma yasağını fırsata çevirerek yoğun bir mesai harcadı. Özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandıkları caddeleri ve sokakları baştan aşağı yıkayarak dezenfekte etti.  Haftaiçi çocukların dışarı çıkma saatleri içerisinde en fazla kullandıkları Çocuk parkları da haftasonu aynı şekilde yıkanarak dezenfekte edilerek Çocukların kullanımına hazır hale geldi.

 Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Pandemi süreci içerisinde Ülke genelinde haftasonu sokağa çıkma yasağını fırsata çevirdik. Tüm Müdürlüklerimiz haftasonu yoğun bir mesai harcadılar. Özellikle halkımızın yoğun olarak kullandığı caddelerimizi trafik sorunu yaşamadan yıkadık ve ardından dezenfekte ettik dedi. Bu süreç içerisinde Çocuk parklarımızı yıkadık ve dezenfekte işlemlerini tamamladık. Bugünde İlçemizde en büyük Çocuk parkımız olan Araba Dünyası parkımızda çocuklarımızla beraber olduk ve çocuklarımıza oyuncak hediye ettik.

 Pandemi süreci içerisinde kısıtlamalardan en büyük nasibini alan siz değerli çocuklarımız biraz daha sabredin. Bu süreci hep birlikte tedbirlerimizi elden bırakmadan en az hasarla atlatmamız lazım. Kısıtlamalardan kurtulmak adına bu süreçte evlerimizde kısıtlamalarımıza uymalıyız. Ben inanıyorum ki güzel günler çok yakındır. Daha güzel günlerimizi hep birlikte parklarımızda eğlenerek geçirmemiz için Devletimizin almış olduğu kararlara en iyi bir şekilde uymalıyız. Bu süreç sadece çocuklarımız için geçerli olmamakta birlikte Tüm Vatandaşlarımızdan tedbirleri elden bırakmadan İlçemizi en az hasarla atlatmaktır




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —