Tarih: 07.01.2021 13:41

Üniversite Adaylarıan YKS Soru Bankası Kitapçığı Dağıtıldı

Facebook Twitter Linked-in

Koronavirüs tedbirleri sebebiyle yüz yüze eğitime ara verilen bu süreçte mahrum kalan Üniversite adayları gençlere Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Orhangazi Belediyesi iş birliği ile birlikte Cumhuriyet meydanında YKS soru bankası kitapçığı dağıtıldı. Cumhuriyet meydanında açılan standa üniversite öğrenci adayları yoğun ilgi gösterdi. Uzman rehberler üniversite adayları süreç hakkında bilgilendirdi. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü YKS’ye hazırlanan gençlere soru bankası ile bu yıl da destek verdi.

 Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortaklaşa düzenlediğimiz üniversite adayları öğrencilerimize yönelik vermiş olduğumuz YKS soru bankası kitapçıklarını İlçe Başkanımız Gökhan Ulusu ve meclis üyelerimiz ile birlikte dağıttık. Pandemi nedeniyle yüz yüze eğitimden mahrum kalan Üniversite adaylarımıza destek olmaya devam ediyoruz. Türkiyenin geleceği olan gençlere farklı projelerle desteklerimizi sağlıyoruz. Üniversite adaylarımızın yoğun bir şekilde ilgi göstermesi bizleri de mutlu etmiştir. Kurulan standımız da uzman rehberler eşliğinde gençlerimize hem sınava hazırlık süreci anlatıldı hem de soru bankası kitapçıkları dağıtıldı.

Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve ekibine başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —