SİYASET 23.08.2017 16:51:13 0
VERİLEN RAKAMLAR GERÇEÄžİ YANSITMIYOR

VERİLEN RAKAMLAR GERÇEÄžİ YANSITMIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, istifalara ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İstifalara rağmen partinin gençleşerek güçlendiğinin altını çizen Bedir, “Bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır dağlığından, bir



VERİLEN RAKAMLAR GERÇEÄžİ YANSITMIYOR
İnegöl’deki muhalif MHP’lilerin istifalarını değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, “ Bakıldığı gibi Türkiye’nin birçok yerinde farklı farklı istifa haberleri almaktayız. Ancak verilen rakamların hiç biri gerçeği yansıtmamaktadır. İnegöl’de MHP’de toplu istifa adı altında bazı arkadaşların toplanarak yaptıkları bir açıklama var. Bizim İlçe seçim kurulundan geçtiğimiz gün mesai bitimi itibariyle aldığımız kesin istifa bilgisi 24 kişidir. Ancak basına düşen ve yaptıkları açıklamada 105 kişiden bahsediliyor. Biz kayıtları da inceledik. O toplantıda İnegöl’den 30 kişi ya vardı ya yoktu. Geri kalanı diğer ilçelerden istifa etmiş ve kendini muhalif diye adlandıran arkadaşlar. Bugün İnegöl’de 24 kişinin istifa edildiği bir gerçek ama şundan bilgileri yok herhalde; bizim mevcutta üye çalışmalarımız devam ediyor. 26 Mart 2017 tarihinde görevi devraldığımızda hemen 25 gün gibi kısa bir sürede 1071 üye katılımlı kahvaltı programı düzenledik.” Dedi.

BİN ÜYE DAHA GELİYOR
Üye çalışmalarının devam ettiğini aktaran Bedir, “Bayramlaşma programını bin kişilik üye katılımlı yapmayı düşünüyoruz. Şuanda durum bu şekilde. Bu tür şeyler MHP’ye kamuoyu nezdinde zarar vermez aksine daha da güçlenmesini sağlar. MHP’nin 15 Temmuz’dan itibaren durumu gözler önünde. Sayın genel başkanımızın da yaptıkları gözler önünde ki halktan ciddi derecede bir teveccüh var. Farklı siyasi partilerden şuan itibariyle bize yoğun bir talep var. Çalışmalarımızda bu şekilde devam ediyor.” diye konuştu.

DAHA DA GÜÇLENİYORUZ
MHP’nin önceki gün yapılan istifalardan zarar görmeyeceğinin altını çizen Bedir, “Daha çok güçleniyoruz. Önceki gün itibariyle İnegöl’de ciddi saygınlığı olduğuna inandığımız arkadaşlar 24 kişi ile beraber istifa etmişler, ama ben şunu da belirteyim; burada ilk defa siyasete dahil olan arkadaşlarımızdan bir kişinin getirdiği sadece 80 üye var. Diğer arkadaşlarımızda aynı şekilde. Biz üye sayımızı 10 binlere 50 binlere 10 binlere çıkartma hedefindeyiz. Üye sayımız 18 Mayıs 2016 tarihi itibariyle önceki gün istifa eden arkadaşlar o gün ki şartlarda yönetim kurulundan istifa eden arkadaşlarımızdı. Bizim o zaman  üye sayımız 550’ydi. Biz o üyesi sayısını arttırarak şuan mevcut olanları kayıtlara girmedik ama en son sayımız 18 Mayıs’tan sonra yapılanlarla birlikte  bin 487’dir. Bu sayıdan sadece 24’ü gitti. Yani burada şunu demek daha yerinde olur sayın genel başkanımızın bir sözü var; Bir dağdan bir serçe uçsa dağ ne kaybeder dağlığından, bir dağa bir serçe konsa dağ ne kazanır dağlığından.  Åžahsım 4 yıldan beri aktif siyasetin içerisinde ki son 2 yıldan beri 24 aylık bir süreç başladığında bize istifa edeceğiz diye bir talepte bulunulmadı ve iletişime geçilmedi. Herkesin bildiği gibi kendilerini muhalif diye adlandıran bir gurup arkadaşımız bizimle herhangi bir istişare yapmadı. Partimizin istifalardan sonra tutumu bugün baktığımızda bizim gözümüzde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kimliğini cebinde taşıyan herkes seçmendir onlarda aynı şekilde seçmendir.” Şeklinde konuştu.

ALGI OPERASYONU
Önceki gün yapılan toplantıda amacın kamuoyu oluşturmak olduğunu savunan Bedir, “Algı operasyonu ile çok korkunç istifalar var denilmeye çalışılıyor bu bir nevi algı yönetmeliğidir. Önceki akşam yapılan toplantının MHP’ye hiçbir zararı olmadı bu basına düşmesinden itibaren dışarıdan birçok arkadaşımız MHP’ye ilk kez üye olacaklarını söyledi. Bu konuda çok ciddi telefon aldık. Hiçbir zarar vermez aksine daha da güçlendirir. Değişim denildi bizde değiştiriyoruz.” İfadelerini kullandı.

DEĞİŞİM HAREKETİ
Bedir konuşmasını şöyle sürdürdü; “Değişim Hareketi bakıldığı zaman yerel seçimlerde başladı. Şimdi değişim zamanı diye ortaya çıktı. Yerel seçimlerden sonra malumunuzdur son 2.5 yıl içerisinde Türkiye çok ciddi bir seçim trafiğine girdi normalde 25 senede görmemiz gerekenleri 2.5 yılda gördük. Sonrasında 7 Haziran seçimleri ortaya çıktı arından 1 Kasım seçimlerinin hemen akabinde genel başkanımıza yönelik farklı farklı iddialar ile şimdi değişim zamanı diyerek bir değişim durumu ortaya çıktı.”.

TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİDİR
“İstifa edenlerin eksi yöneticiler var, eski ilçe başkanları var hatta eski belediye başkanları var. Bunlar adı üstünde eski. Eski yöneticiler, eski ilçe başkanları dediğimiz kişiler 18 Mayıs 2016 tarihinde biz daha fazla bu şekilde devam ettirmek istemiyoruz diyerek görevlerinden istifa ettiler.  O arkadaşlar şuan itibariyle mensubu oldukları MHP’den istifa etmişlerdir. Biz bu durumu bundan 1.5 sene önce yaşadığımız için yapılanlar bize çok sıkıntılı gelmiyor. Şahsım bu hareketin 20 yıldır içerisinde. 16 yaşında bu hareketle tanıştım. İnegöl’de son 20 yıldır MHP’ye baktığımızda şuan en genç yönetimi içinde barındırıyoruz. Arkadaşlarımızın tamamı da farklı farklı yörelerden ve meslek guruplarından. Herkesi temsilen eden bir yönetimimiz var. Festival çadırlarını gezdiğimizde her çadırda bizi temsil eden arkadaşlığımız var. MHP’nin kadroları gençleşiyor ve İnegöl’de bakarsanız şahsım 34 yaşında ve en geç yöneticimiz 24 yaşında. Her kesimi temsil edecek arkadaşımız var. Bizim kadınlar ile ilgili çok yoğun çalışmalarımız var. İlçe başkan vekilimiz kadındır ve MHP İnegöl’de bir ilktir. Kadın Kollarımız yine çok ciddi çalışmalar yürütmektedir. Değişim isteniyordu bakın biz değiştiriyoruz. Bu gün kadınlarımıza çok önem veriyoruz. Kadın kollarımıza özellikle yönetici arkadaşlarımızın eşi, kız kardeşleri bulunuyor. Herkese hitap edecek çalışmalar yapıyoruz. Kadınlar bizim için önemlidir, Türkiye için önemlidir, Dünya için önemlidir. Dünyanın yarısını onlar oluşturur yarısını ise onlar yönetir.”.


MECLİS ÜYELERİ GEÇERKEN UĞRADILAR!
Meclis üyelerinin istifa edip etmediğinin sorulması üzerine Bedir, “Allah eksikliğini vermesin birbirinden kıymetli 8 tane meclis üyemiz var. Şuan itibariyle meclis üyelerimiz ile ilgili bir tasarrufumuz yok onlarla ilgili zaman gösterecek ne olacağını. Bazı meclis üyesi arkadaşlarımızın istifa toplantısında olması ile ilgili yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile istişare edeceğiz. Meclis üyelerimiz tarafından ne tarafımıza nede YSK’ya ulaşan bir istifa durumu söz konusu değil. Biz onu şu şekilde değerlendiriyoruz. Muhtemelen oradaki arkadaşlarımız ya geçerken uğradılar ya da konudan habersiz bir şekilde orada olduklarını düşünüyoruz.” Dedi.




BAKAN YUSUF TEKİN, IĞDIR'DA İL EĞİTİM YÖNETİCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Başkan Topaloğlu’ndan ilçe merkezinde iftar yemeği
Bakan Işıkhan, Tokat, Amasya ve Çorum İllerinde Temaslarda Bulundu
Habur Gümrük Kapısı'nda Bir Tırda 850 Kilogram Eroin Ele Geçirildi
TAMMAH AŞİRETİNDEN AK PARTİ'YE TAM DESTEK
TEPEÜSTÜ MAHALLE SAKİNLERİNE MÜJDE: DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR
HEKİMBAŞI'NDA YENİ EVLERİNİ GÖREN KADINLAR: EVLERİMİZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ
Başkan Vergili İlk 1 Yıllık Eylem Planını Açıkladı
Belediye Başkanı Savran’dan Meclis Üyelerine Teşekkür
Başkan Savran, Deneme Sınavlarında Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi
Büyükşehir Sapanca Gölü'nde aralıksız çalışıyor: Güzel gelişme paylaşıldı
BELEDİYE SENDİKASI SORDU SAVAŞ YANITLADI: 31 MART’TA SÜRESİ DOLACAK SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİNİ YENİDEN İMZA ALTINA ALACAĞIZ
ÇERÇİOĞLU EFELER UMURLU MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
ÇATALCA’DA ÖNCE KÖY ZİYARETLERİ, SONRA HALK BULUŞMASI
14. KENT LOKANTASI ARNAVUTKÖY’DE AÇILDI
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var

BAKAN YUSUF TEKİN, IĞDIR'DA İL EĞİTİM YÖNETİCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Topaloğlu’ndan ilçe merkezinde iftar yemeği

Bakan Işıkhan, Tokat, Amasya ve Çorum İllerinde Temaslarda Bulundu

Habur Gümrük Kapısı'nda Bir Tırda 850 Kilogram Eroin Ele Geçirildi

TAMMAH AŞİRETİNDEN AK PARTİ'YE TAM DESTEK

TEPEÜSTÜ MAHALLE SAKİNLERİNE MÜJDE: DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR

  • Cuma 22.1 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.4 ° false
  • Pazar 25.6 ° / 13.4 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13