Tarih: 29.09.2017 10:41

Yeraltı çöp konteyner sistemi genişletiliyor

Facebook Twitter Linked-in

 

                   Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen temizlik hizmetleri kapsamında hayata geçirilen projeyle, ilçenin tamamında çöp konteynerlarının yeraltına alınması hedefleniyor. 

                  Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Kendi araç donanımımız ve personelimizle gerçekleştirdiğimiz temizlik hizmetlerimizi en iyi şekilde yerine getirmeye yönelik önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında hayata geçirdiğimiz ve mevcut çöp toplama araçlarımızı kullanma imkânı veren yeni sistemde, yer üstünde sadece çöp atma bacası görünmekte olup, ana konteynerlar yeraltında bulunmakta. Gürsumuz’un çağdaş kent kimliğine uygun şekilde, sahip olduğu tüm güzellikleri koruyarak gelişimini sağlamak yönündeki hassasiyeti her çalışmamızda gözetiyoruz.  İlçemize 20 tane daha yer altı çöp konteynırı kazandırıyoruz. Kazı çalışmalarını tamamladığımız konteynırlarımızı bu ay sonunda hizmet vermeye başlayacak. Allah'ın izniyle öncelik ana arterlerimiz olmak 2017 yılı sonuna kadar 45, 2018 yılı sonuna kadarda 75 noktada yer altı çöp konteynır sistemimiz ilçemize hizmet edecektir.“ dedi.               

                  Kent kimliği açısından büyük önem taşıyan hizmet kapsamında; konteynerlarda oluşan kirlilik ve çevrede oluşan çöp yığınlarının neden olduğu çevre kirliliği önlenmiş, kent estetiği sağlanmış olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —