Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Aydınfest Gençlik Festivali, bu yıl da kenti müziğin, enerjinin ve gençliğin merkezi haline getirdi. Kentin dört bir yanından gelen on binlerce vatandaş, popüler sanatçıların sahne performanslarıyla bir araya gelerek unutulmaz anlar yaşadı.
Coşkulu Sahne Performansları
Festivalin devam eden programında Afra, Ankara Echoes ve Fatma Turgut sahne alarak Aydın halkına müzik dolu bir gece yaşattı. Dinleyicilerin şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiği etkinlikte, katılımcıların coşkusu akşamın geç saatlerine kadar devam etti.
Final Konserleri İçin Hazırlıklar
Renkli görüntülerin yaşandığı festival alanındaki etkinlikler, 7 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan final programıyla sona erecek. Final gecesinde Mela Bedel, Manuş Baba ve Gazapizm sahne alarak festivali görkemli bir şekilde noktalamayı hedefliyor.