Tarih: 19.02.2026 04:41

Bozüyük'te Geleneksel İftarlar Yeni Düğün Salonu'nda 'Ramazan Sofrası'nda Verilecek

Facebook Twitter Linked-in

 

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, her yıl düzenlenen geleneksel belediye iftarlarının, Belediye Yeni Düğün Salonu'nda kurulacak "Ramazan Sofrası"nda gerçekleştirileceğini açıkladı.

 

Kış Şartları Çadır Uygulamasını Zorlaştırdı

Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Bakkalcıoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, geçmiş yıllarda Kasımpaşa Camii yanında kurulan iftar çadırının artık kış aylarına denk gelen Ramazan dönemlerinde kullanımının zorlaştığını belirtti.

Eski Düğün Salonu Yeni İftar Mekanı Oldu

Bakkalcıoğlu, 1990-95 yılları arasındaki görev döneminde yapılan ve halk arasında 'Yeni Düğün Salonu' olarak bilinen mekanın bu yılki iftarlara ev sahipliği yapacağını ifade etti. Eski uygulamadaki "iftar çadırı" tabirinin yerini "İftar Sofrası"nın aldığını söyledi.

Servis ve Kapasite Detayları

Eski çadır alanı olan Kasımpaşa Camii önünden, iftardan bir saat önce başlayacak servis araçlarıyla vatandaşların salona ulaştırılacağı bildirildi. Salonun, aynı anda 750 ila 900 kişinin yemek yiyebileceği şekilde masa ve sandalyelerle donatıldığı kaydedildi.


Bilecik,Bozüyük Belediyesi

Bilecik,Bozüyük Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —