Denizli'nin Çivril ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü kapsamında düzenlenen kutlama programı, yoğun bir halk katılımıyla gerçekleştirildi.
Büyük Bir Katılım ve Milli Gurur
Akşam saatlerinde başlayan programda Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla kutlamalara eşlik etti. Her yaştan vatandaşın katılım gösterdiği etkinlikte, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusu ile Çivril'in kurtuluş yıl dönümünün gururu bir arada yaşandı.
Müzik ve Sanatın Buluştuğu Gece
Kutlama programı kapsamında sahne alan sanatçı Efe Güngör, sevilen eserlerini Çivril halkı için seslendirdi. Sanatçının performansına, alanı dolduran vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik ederek coşkuya ortak oldu.
Başkan Dere'den Anlamlı Hitap
Program kapsamında vatandaşlara hitap eden Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurguladı. Çivril'in düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümünü hemşehrileriyle birlikte kutlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Dere, bu iki önemli günün ilçe için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.
Kahramanlar Minnetle Anıldı
Başkan Dere, konuşmasında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanın bağımsızlığı ve geleceği için mücadele eden tüm kahramanları rahmet, minnet ve şükranla andı. Dere, bu toprakları vatan kılan kahramanlara saygılarını sunarak, hem Zafer Bayramı'nın hem de kurtuluş gününün kutlu olduğunu belirtti. Gece boyunca devam eden etkinliklerde vatandaşlar, her iki anlamlı günün sevincini birlikte paylaştı.