Menü Vilayet Haber | Bursa Haberleri
Tarih: 10.10.2026 00:51
Düzce Belediye Meclisi Ekim Ayı İkinci Oturumunu Gerçekleştirdi

Düzce Belediye Meclisi Ekim Ayı İkinci Oturumunu Gerçekleştirdi

Facebook Twitter Linked-in

Meclis Oturumu ve Gündem Maddeleri

Düzce Belediye Meclisi, Ekim ayı ikinci oturumunu Meclis Başkan Vekili Av. Ali Dilber başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantının başlangıcında, bir önceki birleşime ait meclis tutanak özeti oylanarak onaylandı.

Komisyon Kararları ve İş Birlikleri

Toplantı kapsamında, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen maddeler üzerinde duruldu. Bu kapsamda, Türkiye Çevre Ajansı ile Düzce Belediyesi arasında yürütülecek iş birliği için mali ve teknik destek yetkisi ile Düzce İli Katı Atık Birliği Düzenleme Tesisi Lot-2 Kesin projesi işi için kredi talebi, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Hibe Gelirleri ve Bütçe Planlaması

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) 2026 Yılı Fizibilite Desteği Programı kapsamında, Düzce Lojistik Merkezi ve Tır Parkı projesi için Düzce Belediyesi'ne sağlanan 650 bin TL tutarındaki hibe gelirinin bütçeye kaydedilmesi ve proje faaliyetlerinde kullanılması kararlaştırıldı. Söz konusu tutarın ilgili tertibe eklenmesi meclis üyelerinin tam desteğiyle onaylandı.

İmar ve Yapı Düzenlemeleri

İmar Komisyonu tarafından değerlendirilen yapı nizamı, imar plan değişikliği, yol boyu ticaret ve çeşitli itirazlardan oluşan talepler, meclis üyelerinin görüş ve değerlendirmeleri sonucunda karara bağlandı.

Bir Sonraki Toplantı Tarihi

Toplantı sonunda, bir sonraki birleşimin 2 Kasım Pazartesi günü saat 18.00’de gerçekleştirilmesi kararlaştırılarak oturum sonlandırıldı.


Düzce,Düzce Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —