Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen "8 Mart Kadınlar Tenis Turnuvası", final karşılaşmaları ve ödül töreniyle sona erdi. Kadınların sporla güçlenmesini ve dayanışmasını amaçlayan organizasyon, renkli görüntülere sahne oldu.
Büyükşehir Belediyesi, Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü sporun birleştirici gücüyle kutladı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Eskişehir Tenis Akademisi iş birliğinde düzenlenen turnuva, final maçları ve ödül töreniyle tamamlandı.
Rekabet ve Dostluk Bir Arada
Kadınları spor çatısı altında buluşturan organizasyon, rekabet ve dostluğu bir araya getirdi. Kadınların sporla güçlenmesini ve dayanışma ruhunu pekiştirmeyi amaçlayan turnuva, heyecan dolu anlara sahne oldu.
Çekişmeli Maçlar ve Coşkulu Atmosfer
ETA Tenis Kortları'nda oynanan karşılaşmalarda sporcular performanslarıyla alkış aldı. Korttaki çekişmeli mücadelelerin yanı sıra tribünlerdeki destek ve dayanışma da dikkat çekti. Raketlerin ritmi ve alkışların coşkusu, 8 Mart'ın anlamına uygun bir atmosfer oluşturdu.
Kategorilerde Şampiyonlar Belli Oldu
Turnuvada Yeni Başlayan Kadınlar kategorisinde Çiçek Kaplan finalist, Nisa Zeynep Yalçın ise şampiyon oldu. 13-25 Yaş Kadınlar kategorisinde Rabia Koçak finalist, Zeynep Kıyık şampiyon olurken, 26 Yaş ve Üstü Kadınlar kategorisinde Zeynep Bağın finalist, Gözde Güner şampiyon olarak turnuvayı tamamladı.
Kupalar Sahiplerini Buldu
Dereceye giren sporculara kupaları takdim edildi. Yeni Başlayanlar kategorisinde ödülleri Eskişehir Tenis İl Temsilcisi Naim Burkan verdi. 13-25 yaş kategorisinde Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Faaliyetleri Şube Müdür Vekili Ebru Tomsuk, 26 yaş ve üstü kategorisinde ise Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Tezcan Al kupaları sundu.