İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Alikahya Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.
İzmit Belediyesi'nin geleneksel mahalle iftarları devam ediyor. Son iftar programı, Alikahya Atatürk Mahallesi'ndeki Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda gerçekleştirildi. Programa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in yanı sıra belediye meclis üyeleri, dernek temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İftar sonrasında konuşan Başkan Hürriyet, vatandaşlara huzur ve bereket diledi. Mahalle iftarlarının geleneksel hale geldiğini belirten Hürriyet, "Birlik ve beraberliğimiz bu mübarek ayda devam etsin. Kendi öz gücümüzle üretmeye çalışıyoruz. Aşevimizle ve Kent Lokantalarımızla halkımıza daha fazla hitap etme gayretindeyiz" dedi.
Başkan Hürriyet, bu yıl iftar programlarının sayısını artırdıklarını ifade etti. Kent Lokantaları'nın ikisinde ve saat kulesi yanındaki iftar çadırında tüm Ramazan boyunca hizmet verdiklerini belirten Hürriyet, "Her akşam 5 ayrı noktada iftar veriyoruz. Derneklerimize ve sivil toplum kuruluşlarımıza ücretsiz yer tahsisi ve yemek ikramında bulunuyoruz. Ramazan ayı bereket ve paylaşma ayıdır. Her geçen gün hizmet kalitemizi ve alanımızı artırıyoruz" şeklinde konuştu.
Programda muhtarlar adına söz alan Alikahya Atatürk Mahalle Muhtarı Selçuk Marul, Ramazan ayının herkese sağlık ve mutluluk getirmesini diledi. İftar programına emeği geçen herkese teşekkür eden Marul, sağlıklı bir şekilde bayrama ulaşmayı temenni etti.