Kütahya Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 103. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Buray konseri, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Belediye bahçesinde düzenlenen etkinlikte, Cumhuriyetin kazanımları ve önemi vurgulandı.
Cumhuriyetin Gençlere Mesajı
Program kapsamında bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Cumhuriyetin bağımsızlık mücadelesinin en büyük kazanımlarından biri olduğunu ifade etti. Özellikle gençlere hitap eden Kahveci, Cumhuriyetin gençlerin kendi ülkelerinde özgürce hayal kurabildiği, yetenek ve emekleriyle geleceklerini inşa edebildikleri bir Türkiye idealini temsil ettiğini belirtti.
Minnet ve Saygı Duruşu
Konuşmasının sonunda Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bağımsızlık mücadelesinin tüm kahramanlarını saygı ve minnetle anarak vatandaşların Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.
Müzik ve Eğlence Dolu Gece
Kutlama programı, sevilen sanatçı Buray'ın sahne performansıyla devam etti. Vatandaşlar, Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümünü müzik ve bayram coşkusu eşliğinde kutlama imkanı buldu.
Protokol ve Vatandaş Katılımı
Etkinliğe; Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kütahya Yeni Parti İl Başkanı Tamer Yenikaya, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.