Menü Vilayet Haber | Bursa Haberleri
Tarih: 18.03.2026 07:23
Mahmoud El-Shahat Anwar, Kadir Gecesi'nde Gaziantep'te Kur'an Tilaveti Yapacak

Mahmoud El-Shahat Anwar, Kadir Gecesi'nde Gaziantep'te Kur'an Tilaveti Yapacak

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Yılmaz, Kur'an-ı Kerim Tilavetine Davet Etti

Şehitkamil Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Kadir Gecesi'ne özel bir program düzenleyecek. Programda, dünyaca ünlü Kur'an-ı Kerim kurrası Mahmoud El-Shahat Anwar, Şehitkamil'de vatandaşlarla bir araya gelecek.

Manevi İklimi Güçlendirecek Bir Gece

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın davetiyle gerçekleştirilecek programda, Mahmoud El-Shahat Anwar Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirecek. Anwar'ın etkileyici kıraatinin, Kadir Gecesi'nin manevi atmosferine katkı sağlaması bekleniyor. Etkinliğe Gazianteplilerin yoğun ilgi göstermesi öngörülüyor.

Başkan Yılmaz: "Gönüller Huzur Bulacak"

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurgulayarak, ilçede bu atmosferi yaşatmak için çaba gösterdiklerini ifade etti. Ramazan boyunca çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Yılmaz, Kadir Gecesi programının vatandaşlar için özel bir anlam taşıyacağını söyledi.

Yılmaz, dünyanın birçok ülkesinde tilavetleriyle tanınan Mahmoud El-Shahat Anwar'ı Gaziantep'te ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. "Ramazan ayı, gönüllerin buluştuğu müstesna bir zamandır. Kadir Gecesi'nde hemşehrilerimizle böylesine anlamlı bir programda buluşacağız. Mahmoud El-Shahat Anwar'ın tilavetiyle gönüllerimiz huzur bulacak" dedi.


Gaziantep,Şehitkamil Belediyesi

Gaziantep,Şehitkamil Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —