Menü Vilayet Haber | Bursa Haberleri
Tarih: 19.10.2026 10:21
Maltepe’de yağış sonrası gelen ihbarların tamamı çözümlendi

Maltepe’de yağış sonrası gelen ihbarların tamamı çözümlendi

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul genelinde etkili olan şiddetli sağanak yağış ve fırtına sonrasında Maltepe Belediyesi ekipleri, kent genelinde yaşanan olumsuzluklara karşı saha çalışmalarını kesintisiz bir şekilde ilerleyen günlerde de sürdürdü.

İSTANBUL (İGFA) - Maltepe Belediyesi Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda, ilçenin dört bir yanından gelen çağrılar anlık olarak değerlendirilerek ekiplere yönlendirildi.

Açıklanan son verilere göre merkeze gelen ihbar sayısı 326 olarak açıklanırken bu ihbarların tamamına müdahale edildi. Tüm birimlerin tam kapasite katılımıyla yürütülen saha operasyonlarında bekleyen sorun kalmadı.

TÜM MÜDÜRLÜKLER TAM KAPASİTE SAHADA

Su baskınlarının tahliyesi, tıkalı gider ve kanalların açılması, yıkıntı ve molozların kaldırılması ile çevre güvenliğinin sağlanması için tüm müdürlükler koordineli bir şekilde çalıştı.

Ayrıca İstanbul İtfaiyesi ve AFAD ekipleriyle iş birliği içerisinde, su baskını yaşanan ev ve iş yerlerinde tahliye çalışmaları gerçekleştirilirken, ağır iş makineleri ve dozerler ile olası riski bulunan alanlarda anında tedbir alındı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —