Tarih: 04.02.2026 11:46
Şanlıurfa'da Kuyumcu Soygunu Failleri Yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bir kuyumcuya yönelik gerçekleştirilen silahlı yağma ve yaralama olayının faillerinin yakalandığını duyurdu.
Maskeli Soygun ve Yaralama
Dün, Karaköprü'deki bir kuyumcuya, yüzleri maskeli ve tabanca ile pompalı tüfek taşıyan üç kişi tarafından silahlı soygun düzenlendi. Soygunda yaklaşık 4 milyon Türk Lirası değerinde altın çalındı. Olay sırasında dükkanda müşteri olarak bulunan bir polis memuru, ayağından yaralandı.
Eş Zamanlı Operasyonla Yakalama
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince yürütülen çalışmalar sonucunda, şüphelilere yönelik altı ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda M.A., E.A., İ.D., E.Ç., H.A. ve A.A. isimli şahıslar gözaltına alındı.
Adli İşlem Başlatıldı
Yakalanan şahıslar hakkında "Nitelikli Yağma ve Silahlı Kasten Yaralama" suçlarından adli işlem başlatıldı.
Silahlar ve Çalıntı Mallar Ele Geçirildi
Operasyonda, olayda kullanıldığı belirtilen bir otomobil, iki adet ruhsatsız pompalı tüfek, iki adet ruhsatsız tabanca ile çalıntı altınlar ele geçirildi.
Yaralanan polis memuruna geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Yerlikaya, Valiyi, Cumhuriyet Başsavcılığını, Emniyet Müdürlüğünü ve operasyonda görev alan personeli tebrik etti.
Ankara,İç İşleri Bakanlığı
Ankara,İç İşleri Bakanlığı
belediye365.com
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —