Siverek Belediyespor, 2026-2027 sezonu Süper Amatör Lig hazırlıkları kapsamında çalışmalarına başladı. Takımın gerçekleştirdiği ilk antrenman, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak tarafından takip edildi.
Başkanın Saha Ziyareti
Antrenman sahasında futbolcularla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, hem teknik kadro hem de oyuncularla görüşmelerde bulundu. Bucak, yeni sezon öncesinde takıma eşlik ederek sporcularla istişarelerde bulundu.
Yerel Sporculara Destek
Tamamı Siverekli genç futbolculardan oluşan takımın teknik kadrosunda da bölge halkından isimler yer alıyor. Kulüp, hem oyuncu kadrosu hem de teknik heyetiyle yerel sporculara önemli bir platform sunan bir yapı ile yeni sezona hazırlanıyor.
Başkan Bucak'tan Başarı Dilekleri
Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, sporcularla sohbet ederek yeni sezon hedeflerini dinlediğini belirtti. Bucak, açıklamasına şu ifadeleri ekledi:
"Siverek Belediyespor'umuzun 2026-2027 sezonu Süper Amatör Lig hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği ilk antrenmanı ziyaret ederek futbolcularımızla bir araya geldik. Siverekli sporcularımızla sohbet edip yeni sezon hedeflerini dinledik. Takımımıza ve teknik ekibimize yeni sezonda başarılar diliyorum. İnanıyorum ki futbolcularımız, Siverek'imizi en iyi şekilde temsil etmek için sahada mücadele edecek. Siverek Belediyespor’umuza sakatlıktan uzak, başarılı ve güzel bir sezon diliyorum."
Şanlıurfa,Siverek Belediyesi
belediye365.com