Tarih: 07.02.2026 00:56

Tahmazoğlu: "Rabbim Böyle Bir Felaketi Bir Daha Yaşatmasın"

Facebook Twitter Linked-in

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve Gaziantep ile birlikte 11 ili etkileyen depremin yıl dönümünde hayatını kaybedenleri rahmetle andı. Tahmazoğlu, bir daha böyle bir felaketin yaşanmaması temennisinde bulundu.

Acı Hâlâ Taze

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Tahmazoğlu, yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen depremin acısının hâlâ taze olduğunun altını çizdi. Yaşanan büyük acının hemen sonrasında devlet ve milletin tek yürek olduğunu belirten Tahmazoğlu, "Geçen 3 yıllık süre içerisinde asrın felaketi, devletimiz ve milletimizin çabasıyla asrın dayanışmasına dönüştü" dedi.

Birlik ve Beraberlikle Yaralar Sarıldı

Mehmet Tahmazoğlu, 6 Şubat 2023'teki büyük felaketin ardından millet olarak birlik ve beraberlik içinde büyük bir dayanışma örneği sergilendiğini ifade etti. Depremin acısını hep birlikte hissetmenin ve yardımlaşmanın önemini vurgulayan Tahmazoğlu, milletin feraseti ve yardımseverliğinin her türlü felaketin üstesinden gelebileceğini gösterdiğini kaydetti.

Rahmet ve Temenni

Şahinbey Belediye Başkanı, mesajını şu sözlerle tamamladı: "6 Şubat Depremi'nde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Böylesi bir felaketin ülkemizde bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum."


Gaziantep,Şahinbey Belediyesi

Gaziantep,Şahinbey Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —