Menü Vilayet Haber | Bursa Haberleri
Tarih: 04.11.2026 03:04
Tuşba'da 2 Bin 700 Metrelik Kaldırım Çalışması Başladı

Tuşba'da 2 Bin 700 Metrelik Kaldırım Çalışması Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Mahallelerde Kaldırım ve Asfalt Çalışmaları

Tuşba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında; Abdurrahman Gazi, Altıntepe ve İskele mahallelerini kapsayan 2 bin 700 metre uzunluğunda kaldırım yapım çalışması başlatıldı. Servis yolu olarak kullanılan ve trafik yoğunluğunun yüksek olduğu güzergahta gerçekleştirilen bu çalışmanın ardından, bölgede sıcak asfalt serimi uygulaması yapılacak.

Saha İncelemeleri ve Ulaşım Çözümleri

Eşbaşkan Yardımcısı Mesut Bozkurt, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Bozkurt, vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Özellikle ulaşım sorunlarının çözümü noktasında yoğun bir mesai harcandığı belirtildi.

Taleplerin Sahada Uygulanması

Halkçı belediyecilik anlayışının sadece halkla bir araya gelmekten ibaret olmadığını vurgulayan Bozkurt, halk buluşmalarında toplanan taleplerin sahada somut uygulamalara dönüştürüldüğünü kaydetti. Çalışmaların belirli saatlerle kısıtlanmadığı, ihtiyaç halinde gece ve hafta sonu dahil aralıksız devam ettiği aktarıldı.

Katılımcı Belediyecilik Anlayışı

Katılımcı belediyeciliğin sorunların tespitinde kritik bir rol oynadığını belirten Bozkurt, halkın taleplerinin belediye binalarında oturarak değil, doğrudan sokakta halkla birlikte belirlendiğini dile getirdi.


Van,Tuşba Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —