Aksaray'da Şehir Estetiği İçin Mevsimlik Çiçek Çalışmaları
Aksaray Belediyesi, kent estetiğini artırmak ve vatandaşlara daha renkli bir çevre sunmak amacıyla cadde ve sokaklarda kapsamlı mevsimlik çiçek dikim çalışmaları yürütüyor.
Kent Estetiği İçin Renkli Dokunuşlar
Aksaray Belediyesi, şehrin genelinde daha ferah ve yaşanabilir bir çevre oluşturmak amacıyla mevsimlik çiçek dikim çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, şehir genelindeki cadde ve sokaklar estetik bir görünümle donatılıyor.
Stratejik Noktalarda Çevre Düzenlemesi
Belediye tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Aşık Molla Caddesi üzerindeki refüjler ile Şehit Mehmet Ali Demir Caddesi başta olmak üzere şehrin çeşitli noktalarında çiçek dikimi gerçekleştiriliyor. Mevsimsel koşullara uygun olarak seçilen çiçekler, bölgedeki refüjlerin ve caddelerin daha canlı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.
Doğal Güzelliği ve Yaşam Alanlarını Koruma
Gerçekleştirilen çalışmalarla, yeşil alanların ve ortak kullanım alanlarının daha renkli hale getirilmesi hedefleniyor. Aksaray Belediyesi, kent estetiğini ön planda tutarak şehrin farklı noktalarında çevre düzenleme faaliyetlerini sürdürüyor.
Vatandaşlara Duyarlılık Çağrısı
Aksaray Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yürütülen çalışmaların devamlılığı için vatandaşların desteği vurgulandı. Yapılan açıklamada, oluşturulan bu güzelliklerin korunması, çiçeklere zarar verilmemesi ve çevrenin temiz tutulması hususunda mahalle sakinlerine ve vatandaşlara duyarlılık çağrısında bulunuldu.
Aksaray,Aksaray Belediyesi
belediye365.com
Yurtta bugün hava nasıl olacak? (03 Kasım 2026 Salı)
Aksaray'da Şehir Estetiği İçin Mevsimlik Çiçek Çalışmaları
Kayseri Büyükşehir'de COP31 İklim Zirvesi'ne ulaşım desteği
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetlerini Genişletiyor
UlaşımPark, Akıllı Şehir Teknolojilerini Barcelona'da Tanıtacak
Başkan Büyükkılıç'tan Kayseri İçin İstişare ve İş Birliği Hamlesi
- Salı 22 ° / 11.2 ° Çok bulutlu
- Çarşamba 15.8 ° / 10.8 ° Hafif sağnak yağışlı
- Perşembe 13.3 ° / 8.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


