Akustik Yaz Akşamları ile müziğin ritmi Manisa'da
Akustik Yaz Akşamları ile müziğin ritmi Manisa'da
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Akustik Yaz Akşamları” etkinliği kapsamında Yeni Han ve Tarzan Heykeli önünde sahne alan amatör müzik grupları, vatandaşlara müzik dolu bir hafta sonu yaşatırken, sokak sanatçılarının yeteneklerini sergileyebilecekleri bir platform da oluşturuldu.
MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Akustik Yaz Akşamları” etkinliği, yaz akşamlarına müzikle renk katmaya devam ediyor.
Kentin farklı noktalarında gerçekleştirilen etkinlik kapsamında amatör müzik grupları ve sokak sanatçıları sahne alırken, vatandaşlar da canlı müzik eşliğinde keyifli vakit geçirdi. Etkinlik, amatör müzik yapan sokak sanatçılarına performanslarını daha geniş kitlelerle buluşturabilecekleri bir sahne sunarak yerel müziğin desteklenmesine de katkı sağladı.
Etkinliğin ilk durağı Yeni Han oldu. Pertev Müzik Grubu, seslendirdiği eserlerle tarihi mekânı dolduran vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı. Canlı performanslar, müzikseverlerden yoğun ilgi gördü. Programın ikinci gününde ise etkinlik Tarzan Heykeli önünde devam etti. Leyla ve Nergis Müzik Grubu, sevilen şarkılardan oluşan repertuvarıyla dinleyicilerle buluştu. Vatandaşlar zaman zaman şarkılara eşlik ederek yaz akşamının coşkusunu paylaştı.
Ankara Büyükşehir'den 'AHBAP' açıklaması
Trabzon’da turistlere ana dillerinde danışmanlık hizmeti
İstanbul Beylikdüzü'nde afet gönüllülerine kapsamlı eğitim
İstanbulluların bütçesine katkı
Bakan Göktaş'tan İİT Zirvesi'nde Gazze ve kadınların güçlenmesi vurgusu
18 ilde uyuşturucuya 80 gözaltı... 1 milyonun üzerinde kenevir ve skunk bitkisine imha
- Pazartesi 32.1 ° / 15.4 ° Güneşli
- Salı 28.2 ° / 14.7 ° Güneşli
- Çarşamba 31.9 ° / 15.4 ° Güneşli


