Alanya'da Hayat Boyu Öğrenme Kapsamında İlk El Sanatları Sergisi Açıldı
Alanya Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle düzenlenen 2025-2026 eğitim yılının ilk yıl sonu el sanatları sergisi, Okurcalar'da açıldı. Sergide, kursiyer kadınların ipek kozasından yapay çiç
Alanya Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle hayat boyu öğrenme faaliyetleri kapsamında düzenlenen 2025-2026 eğitim öğretim yılının ilk yıl sonu sergisi, Okurcalar Kurs Merkezi’nde açıldı.
İş Birliğiyle Gerçekleşen Açılış
El sanatları kurslarına katılan kadınların ürünleri, düzenlenen yıl sonu sergisiyle taçlandırıldı. Bu dönemin ilk sergisi Okurcalar Mahallesi’nde açıldı. Okurcalar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen açılış törenine Alanya Belediyesi Meclis Üyesi İrem Yunusoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Gül Koçyiğit Gönülalan, Belediye Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürü Nimet Hacıkura, eğitmenler ve kursiyerler katıldı.
Emeğin Sergilenişi
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Meclis Üyesi İrem Yunusoğlu, hayat boyu öğrenmenin önemine dikkat çekerek, belediye olarak eğitime ve üretime destek vermeye devam ettiklerini ifade etti. Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Gül Koçyiğit Gönülalan ise kurs merkezlerinin hem üretim hem de sosyalleşme alanı olduğunu vurguladı. Kurdele kesiminin ardından, kursiyerlerin ipek kozasından ürettiği yapay çiçekler ve dikiş kurslarında hazırladıkları el emeği kıyafetler sergilendi.
Yaygın Eğitim Faaliyetleri
Okurcalar Kurs Merkezi’nde dikiş ve ipek kozasından yapay çiçek yapımı alanlarında toplam 79 kursiyere eğitim verildi. Alanya genelinde hayat boyu öğrenme faaliyetleri kapsamında toplam 17 kurs merkezinde 2 binden fazla kursiyere eğitim veriliyor. Yıl boyunca düzenlenecek 11 farklı sergi programıyla da kursiyerlerin el emeği ürünleri vatandaşlarla buluşturulacak.
Antalya,Alanya Belediyesi
Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com
Halil Alp Yaldız, Kepez Kitap Fuarı'nda Başarının Matematiksel Formülünü Anlattı
Japon Deprem Uzmanı Moriwaki, Kepez Kitap Fuarı'nda Hayatta Kalma Taktiklerini Anlattı
Alanya'da Kızılkule'nin 800. Yılında Kitap Okuma Etkinliği Düzenlendi
Kemal Varol, Kepez Kitap Fuarı'nda Şiirden Romana Yolculuğunu Anlattı
Kepez Belediyesi, Aydoğmuş Mahallesi'ne Yeni Semt Evi Kazandırıyor
İZSU'da iş kazası! Kamyonuyla atık çamuruna düşen 1 işçi hayatını kaybetti
- Perşembe 18.3 ° / 10.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cuma 15.7 ° / 6.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 17.2 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


