Alanya'da Orman Haftası'nda Fidanlar Toprakla Buluştu
Alanya Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen etkinlikte, öğrencilerin de katılımıyla 120 kızılçam fidanı dikildi.
Dünya Orman Haftası dolayısıyla Alanya Belediyesi ile Alanya Orman İşletme Müdürlüğü ortak bir fidan dikim etkinliği düzenledi. Çıplaklı Mahallesi Bucakoluk Orman Deposu çevresinde gerçekleştirilen etkinlikte, doğayı koruma ve farkındalık oluşturma amaçlandı.
Geniş Katılımlı Fidan Dikimi
Etkinliğe; Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan, Orman Muhafaza Memuru Oğuz Gürbüz, Özel Oba Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Sevda Nesibe Akın, yurt öğrencileri ve Orman İşletme Müdürlüğü personeli katıldı. Katılımcılar, 120 adet kızılçam fidanını toprakla buluşturdu.
Çevre Bilinci ve Doğa Sevgisi
Etkinlikle çevre bilincinin artırılması ve bölgenin yeşillendirilmesine katkı sağlanması hedeflendi. Öğrencilerin aktif katılımıyla gerçekleştirilen dikim, doğaya sahip çıkmanın önemini vurguladı. Orman Muhafaza Memuru Oğuz Gürbüz, Alanya Belediyesi'ne teşekkür ederek vatandaşları ormanları korumaya davet etti.
Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan ise, "Kız öğrencilerimiz fidanları toprakla buluşturdu. Bu tür etkinliklerle hem doğaya katkı sağlıyor hem de gençlerimizde çevre bilincini oluşturuyoruz. Katılan herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Antalya,Alanya Belediyesi
Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com
Kayseri Kocasinan'dan temizlik seferberliği
Şuhut'ta Park ve Yeşil Alanlarda Bahar Bakım Çalışmaları Sürüyor
Kütahyaspor'a Maç Öncesi Moral Ziyareti
Afyonkarahisar'da Dünya Su Günü Etkinliği Düzenlendi
Afyonkarahisar'da Dünya Su Günü, Tesis Ziyareti ve Eğitimlerle Kutlandı
Kütahya ve Ayvalık Belediye Başkanları Deneyim Paylaşımında Buluştu
- Cuma 20.5 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 13.6 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazar 14.3 ° / 3.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu


