BELEDİYE365 30.03.2025 10:43:59 0
ALANYA’DA RAMAZAN AKŞAMLARI’NA MUHTEŞEM FİNAL

ALANYA’DA RAMAZAN AKŞAMLARI’NA MUHTEŞEM FİNAL

ALANYA’DA RAMAZAN AKŞAMLARI’NA MUHTEŞEM FİNAL


Alanya Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca birbirinden farklı etkinlikler ile 7’den 77’ye halkı bir araya getiren, ‘Alanya’da Ramazan Akşamları’ muhteşem bir finalle sona erdi. Kapanış akşamında sahne alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Uğur Önür’ün harika performansı uzun süre ayakta alkışlandı.

Alanya Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Alanya’da Ramazan Akşamları, muhteşem bir final yaptı. Karagöz ve Hacivat Kukla Gösterisi ile başlayan akşam, Türk Halk Müziği sanatçısı Uğur Önür ile devam etti. Alanya’da Ramazan Akşamları’nın kapanış gecesine Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak, Meclis Üyeleri ve meydanı hınca hınç dolduran yüzlerce vatandaş katıldı.

BAŞKAN ÖZÇELİK KATKI VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Karagöz ve Hacivat kukla gösterisinin ardından sahneye gelen Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Alanya’da Ramazan Akşamları’na katkıları için ALTİD Başkanı Burhan Sili ve ALTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu’na minyatür çalışması ve isimlerinin yazdığı kaligrafi hediye etti.

ÖZÇELİK: “ÇALIŞMALARIMIZI HASSASİYETLE SÜRDÜRDÜK”

“On bir ayın sultanı Ramazan ayını, her akşam bu çadırın altında devam ettirdiğimiz etkinlikler sayesinde birlikte geçirdiğimiz için çok mutluyum.” diyerek konuşmasına başlayan Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik; “Alanya Belediyesi olarak ramazan programı çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürdük. Yediden yetmişe, her kesime hitap edecek etkinlikler gerçekleştirdik. Özellikle buradaki çocuklarımızın gözlerindeki neşeyi görünce, bu anların gelecekte hafızalarında ne kadar özel bir yer tutacağını fark ediyorum.” dedi.

“BURASI ALANYA’NIN BULUŞMA NOKTASI OLDU”

Alanya’da Ramazan Akşamları’nı sadece bir etkinlik olarak görmediğini vurgulayan Başkan Özçelik; “Burası, Alanya’mızın kardeşlik ve hoşgörü ruhunu yansıtan bir buluşma noktası oldu. Çocuklarımızın neşesi, büyüklerimizin duası, sanatçılarımızın emeğiyle bu ayı dolu dolu yaşadık. Elbette bu güzel ortamın oluşmasında büyük katkıları olan kıymetli çalışma arkadaşlarımıza ve saygıdeğer sanatçılarımıza minnettarım. Çadırımıza ayrıca bereket getiren zanaatkarlarımıza ve esnafımıza da teşekkür ediyorum. Bu meydanı ailesiyle, eşiyle dostuyla her gün doldurarak Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşadığımız siz değerli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

“SENEYE YİNE AYNI COŞKUYLA BULUŞMAK DİLEĞİYLE”

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik; “Ramazan’ın bizlere kazandırdığı birlik ve beraberlik ruhunu, yılın her günü yaşatmak en büyük dileğimdir. Şimdiden hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu günler diliyorum. Ramazan Meydanı’nda seneye yine aynı coşkuyla buluşmak dileğiyle, hepinizi saygıyla selamlıyorum.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

ÖNÜR’ÜN PERFORMANSI AYAKTA ALKIŞLANDI

Alanya’da Ramazan Akşamları’nın final etkinliğini ise Türk Halk Müziği Sanatçısı Uğur Önür gerçekleştirdi. Önür, sahnedeki enerjisi ile kendisini dinlemek için alanı dolduran müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.  ‘Modern zamanların Ozanı’ olarak tabir edilen Uğur Önür, birbirinden güzel eserlerini Alanyalılar için seslendirdi. Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik de mikrofonu alarak zaman zaman Uğur Önür’ün türkülerine eşlik etti.

Unutulmaz konserin ardından sahneye gelen Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Uğur Önür ve ekibine harika performansları için teşekkür ederken Alanya Belediyesi çalışması olan minyatür eseri saat ve isminin yer aldığı kaligrafiyi Uğur Önür’e takdim etti.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ÖZÇELİK’E MEYDAN TEŞEKKÜRÜ

Meydana gelen vatandaşlar, Ramazan boyunca açık olan ve Ramazan ruhunu 7’den 77’ye herkese yaşatan birbirinden farklı etkinlikler için, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Tebrikleri kabul eden Başkan Özçelik, ardından alandaki emektarları ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

 


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com


BAŞKAN MEHMET CANPOLAT’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Büyükşehir’den arefe günü mezarlıklara ücretsiz ulaşım
Otomobil tarlaya devrildi 2'si çocuk 6 yaralı
MEB, LGS hakkında merak edilenleri yanıtladı
İstanbul'da PD'ler genişliyor
Kocaeli'nin lezzetleri TRT'de tanıtıldı
Giresun Jandarmasından Öğrencilere 'Tim 112 Jandarma' ve Akran Zorbalığı Eğitimi
Umuda Damla Damla Derneği bayramda bir araya geldi
İzmir Bornova'da Kavaklıdere’ye asfalt hamlesi
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NUN AYDIN'A KAZANDIRDIĞI ARAPAPIŞTI KANYONU BİR KEZ DAHA KAPILARINI AÇIYOR
BAŞKANIMIZ, MHP GÜMÜŞHANE İL TEŞKİLATIMIZ BAYRAMLAŞMA PROGRAMI'NA KATILDI
Mesleki sorumluluk sigortası dijitalleşme ile büyüdü
Başkan Büyükkılıç’tan “Karayolları” Zirvesi
Turizmde 9 günlük bayram ve ara tatil hareketliliği
'Kurumlar'da beyan dönemi başlıyor
Başkan Büyükkılıç: “6 Yılda Kayseri’yi Yatırımda Lider Yapan Hizmetlere İmza Attık”
Samsun İtfaiyesi 17 ilçede denetimlerini sürdürüyor
Başkan Adnan Öztaş, Geleneksel Mahalle İftarlarının Son Gününde Zafer Mahallesi’nde Misafir Oldu

BAŞKAN MEHMET CANPOLAT’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Büyükşehir’den arefe günü mezarlıklara ücretsiz ulaşım

Otomobil tarlaya devrildi 2'si çocuk 6 yaralı

MEB, LGS hakkında merak edilenleri yanıtladı

İstanbul'da PD'ler genişliyor

Kocaeli'nin lezzetleri TRT'de tanıtıldı

  • Salı 19.6 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 12.8 ° / 7.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 14.6 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 28 22 1 5 40 71
2.Fenerbahçe 27 20 2 5 42 65
3.Samsunspor 28 15 7 6 12 51
4.Beşiktaş 27 13 6 8 14 47
5.Eyüpspor 28 12 8 8 9 44
6.İstanbul Başakşehir 27 11 10 6 6 39
7.Göztepe 27 10 9 8 10 38
8.Gazişehir Gaziantep 27 11 11 5 0 38
9.Kasımpaşa 28 9 8 11 -3 38
10.Trabzonspor 27 9 9 9 12 36
11.Antalyaspor 28 10 12 6 -20 36
12.Konyaspor 28 9 12 7 -6 34
13.Rizespor 27 10 14 3 -12 33
14.Alanyaspor 28 8 13 7 -10 31
15.Sivasspor 28 8 14 6 -8 30
16.Bodrum FK 28 8 14 6 -11 30
17.Kayserispor 27 7 11 9 -14 30
18.Hatayspor 27 4 16 7 -22 19
19.Adana Demirspor 27 2 21 4 -39