Ankaralı kadınlar Sakura Şenliği’nde buluştu
Ankaralı kadınlar Sakura Şenliği’nde buluştu
Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kadın lokallerinin üyelerinin katılımıyla Dikmen Vadisi’nde “Sakura Şenliği” düzenlendi.
ANKARA (İGFA) - Sakura ağaçlarının çiçekleri arasında baharı karşılayan Başkentli kadınlar etkinlikte; zumba, yoga, halay, spor gösterileri, drama oyunları, halk oyunları, koro ve sirtaki gösteriyle hem sosyalleşti hem de dayanışma dolu renkli bir gün geçirdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kadınların sosyal yaşama katılımını destekleyen ve dayanışmayı güçlendiren çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.
Dikmen Vadisi, ABB’ye bağlı kadın lokallerinin üyelerinin katılımıyla düzenlenen “Sakura Şenliği”nde buluştu. Çiçek açan Sakura ağaçlarının arasında baharın gelişini karşılayan kadınlar; zumba, yoga, halay, spor gösterileri, drama oyunları, halk oyunları, koro ve sirtaki gösterileriyle dolu dolu bir gün yaşadı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte kadınlar hem sosyalleşti hem de dayanışma ruhunu güçlendirdi.
Bursa’da su güvenliği için kritik adım... Çınarcık İçme Suyu Tesisi’nde çalışmalar hızlandı
“4 Mevsim Kocaeli” için başvurular başladı
İstanbul Beylikdüzü'nde bakım ve yaz hazırlığı bir arada
Milletvekili Kılıç’tan Sağlık Bakanı Memişoğlu’na ziyaret
OMP, 2026 Gartner® Kritik Yetenekler Raporu’nda tüm kullanım alanlarında ilk 2'de yer aldı
İzmir Büyükşehir 'Buca Metrosu' için hız kesmiyor
- Perşembe 18.3 ° / 6.7 ° Güneşli
- Cuma 9.6 ° / 6.8 ° Şiddetli yağmurlu
- Cumartesi 12 ° / 4.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


