Antalya 4 milyon yazlık çiçekle bahara hazırlanıyor
Antalya 4 milyon yazlık çiçekle bahara hazırlanıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’yı baharın renkleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Belediyenin kendi üretim tesislerinde yetiştirilen 4 milyon mevsimlik çiçek toprakla buluşturuluyor.
ANTALYA (İGFA) - Antalya'da Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Hurma Bitki Üretim Tesisi’nde özenle yetiştirilen çiçekler, Antalya’nın cadde, park, refüj, kavşak ve yeşil alanlarını süsleyecek.
Gazanya, Çin karanfili, begonya, petunya, verbena, salvia, vinka (rozet), horoz ibiği, kadife, vapur dumanı, sardunya, kedi tırnağı ve yıldız çiçeği gibi birçok tür, önce seralarda toprakla buluşturuluyor, ardından peyzaj düzenlemelerinde kullanılmak üzere hazırlanıyor.
ANTALYA’NIN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATACAK
Büyükşehir Belediyesi’nin üretim tesislerinde yetiştirilen rengârenk çiçekler, kent genelinde peyzaj çalışmalarına canlılık katıyor. Antalya’nın farklı noktalarında gerçekleştirilecek dikimlerle birlikte parklar ve yeşil alanlar daha estetik bir görünüme kavuşuyor, kentin doğal güzelliği çiçeklerle daha da ön plana çıkıyor.
Kayseri'de Açık Hava Buz Pateni Pistinin Yapımı Tamamlandı
Türk şefler 'Oscar'lık menü hazırlıyor
Bursa Nilüfer'den 18 Mart anısına doğa yürüyüşü
Erciyes'te Kar Voleybolu Turnuvası Gerçekleştirildi
Manisa'da yeşil alanlarda akıllı sulama dönemi
Adapazarı–Serdivan Raylı Sistem Hattı'nın ihaleye çıkacağı gün netleşti
- Pazar 11.3 ° / 3.4 ° false
- Pazartesi 13.5 ° / 3.1 ° Güneşli
- Salı 13.2 ° / 1.4 ° Güneşli


