Antalya’da otizm farkındalığı için anlamlı etkinlik
Antalya’da otizm farkındalığı için anlamlı etkinlik
Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında özel bireylerle birlikte anlamlı bir etkinlik düzenlendi.
ANTALYA (İGFA) - 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde Antalya Büyükşehir Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi’nde özel bireyler için çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Etkinliğe, merkezin öğrencileri ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda özel öğrenciler; dans gösterileri, şarkı ve piyano performansı sergiledi.
Şiir okuyan özel bireylerin gösterileri büyük beğeni topladı. Sahnede performanslarını sergileyen öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu.
HİZMETLER SÜRECEK
Antalya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Fatin Iltar, otizm farkındalığına dikkat çekmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak, il genelinde düzenlenen birçok farkındalık çalışmasını da aktif şekilde destekliyoruz. Bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. Otizm çok özel bir durum, bu konuda çok hassas olmamız gerekiyor. Özellikle erken teşhisler konusunda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak, ilimizde engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.
Alanya'da Kızılkule'nin 800. Yılında Kitap Okuma Etkinliği Düzenlendi
Kemal Varol, Kepez Kitap Fuarı'nda Şiirden Romana Yolculuğunu Anlattı
Kepez Belediyesi, Aydoğmuş Mahallesi'ne Yeni Semt Evi Kazandırıyor
İZSU'da iş kazası! Kamyonuyla atık çamuruna düşen 1 işçi hayatını kaybetti
Otizm farkındalığı için Boğaz'da anlamlı tur
Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri Gelişim Ligi'ne Kabul Edildi
- Perşembe 18.3 ° / 10.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cuma 15.7 ° / 6.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 17.2 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


