BELEDİYE365 18.03.2025 10:20:29 0
Atakum Belediyesinden Şeref Aydın’a muhteşem uğurlama

Atakum Belediyesinden Şeref Aydın’a muhteşem uğurlama

Atakum Belediyesinden Şeref Aydın’a muhteşem uğurlama


Atakum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şeref Aydın, 45 yıllık kamu hizmetini Ata Sahne Sanat Merkezinde düzenlenen unutulmaz konserle tamamladı. Meslek hayatı boyunca Atakum Belediye Başkan Yardımcılığı, Atakum Kent Konseyi Genel Sekreterliği, Karadeniz Tarih Araştırmaları ve Çevre Platformu ile Uluslararası İnovasyon Derneği kurucu başkanlıkları gibi birçok önemli görevde hizmet veren Şeref Aydın’ı sevenleri yalnız bırakmadı. Meslektaşları, mesai arkadaşları, bürokratlar, sanatçılar ve yol arkadaşları programda Şeref Aydın’ın halk biliminden sanata ve gastronomiye çok yönlü çalışmalarını anlatarak, Aydın’la ilgili anlarını paylaştılar.      

“EMEĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, Şeref Aydın’la program öncesi bir araya geldi. Başkan Türkel, Aydın’ın örnek kişiliğiyle Türkiye için son derece önemli hizmetler gerçekleştirdiğini belirterek “Kıymetli büyüğüm, mesai arkadaşım Şeref Aydın, 40 yılı aşkın sürdürdüğü kamu görevini tamamladı. Memleketimize ömrü boyunca hizmet eden Kültür ve Sosyal İşleri Müdürümüz Şeref Aydın’a emeği için teşekkür ediyor, keyifli ve sağlık dolu bir emeklilik hayatı diliyorum.” dedi.   

ATA SAHNE’DE SANAT ŞÖLENİ

Grup EZGİ'DEM ile sanatsal çalışmalarını sürdüren Şeref Aydın, programda birbirinden özel eserler seslendirdi. Aydın ve müzisyen arkadaşlarının  Anadolu ezgilerinden oluşan konseri, Ata Sahne’de sanat şöleni yaşattı. Usta sanatçılar Ercan Aydın, Ali Ekber Özdemir, Aşık Erdemli, Prof. Dr Serhat Yener ve Grup Özgürlük gecede unutulmaz performans sergilediler. Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yıldız’ın bağlaması eşliğinde seslendirdiği türküler büyük beğeni toplarken, katılımcılar konsere alkışlarla eşlik etti.    

YOL ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR 

Şeref Aydın programda yaptığı konuşmada meslek hayatı boyunca kendisine destek olan ailesine, meslektaşlarına ve mesai arkadaşlarına tek tek teşekkür etti. Duygusal anlar yaşayan Aydın “45 yılı tamamladık. Önce, rahmetli babama teşekkür etmek istiyorum. Ruhu şad olsun. Dürüst, namuslu, onurlu, dimdik durmayı ondan öğrendik. Ondan öğrendik, emeğe saygı duymayı. Onda gördük vicdanı, paylaşmayı, emeği. Bizde, onun emaneti var. O emaneti, ömür boyu üzerimde taşıyacağım. Bir teşekkür de anneme etmek istiyorum. Çınar ağacımız. Hala onun gölgesi altındayız, bize gölgesi yetiyor. Allah ona sağlık ve uzun ömürler versin. Eşime, teşekkür etmek istiyorum. Sağ olsunlar, bana sabır gösterdiler ve destek verdiler. Kardeşlerime, aileme teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varlar. Bir özel teşekkür de değerli kaymakamımıza. Çok güzel bir insan. Dostluğumuzun, ömür boyu devam edeceğine inanıyorum. Kendisi kamu bürokrasisi, ahlakı ve vicdanının örneğidir. Ben de ondan çok şey öğrendim.” ifadelerine yer verdi.   

UZUN YILLARA DAYANAN DOSTLUK

Atakum Belediye Başkan Yardımcı Suat Yıldız konuşmasında kamu hizmetine başladığı dönemde başlayan dostluklarının yıllardır devam ettiğini belirterek “Şeref Abiyi tanıdığımda, 22 yaşındaydım. 1992 senesinde Büyükşehir Belediyesinde başladığımda, Şeref Abi de orada çalışıyordu. Uzun yıllardan beri devam eden dostluğumuz, Atakum Belediyesinde de devam etti.” dedi.      

“ÇOK SAYGI DUYDUĞUM BİR İNSAN”

Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, Şeref Aydın’ı tanımaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek “Çok saygı duyduğum bir insan. Atakum’da Başkan Yardımcısı olarak tanıdım. Başkanım olarak, hep devam etti. Şimdi büyük bir abi kazandım. Bundan sonra da ilişkilerimi devam ettireceğim. Gerçekten güzel bir insan. Gelecek hayatında kendisine ailesiyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluklar temenni ediyorum.” diye konuştu. 

“ALDIĞIMIZ BAYRAĞI DAHA YÜKSEĞE ÇIKARACAĞIZ”

Atakum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevini Aydın’dan devralan Deniz Gömeç “Kendisiyle, güzel bir dokuz ay geçirdik ama kendisinden bu kısa sürede çok şey öğrendim. İnşallah aldığımız bayrağı, daha yükseğe çıkaracağız. Güzel bir Atatürk, Cumhuriyet çocuğu tanıdığım için çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.   


Samsun,Atakum Belediyesi
belediye365.com


Başkan Şahin’den yaz okulu ziyareti
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev’e Türkiye'den devlet nişanı
Erdoğan ve Tokayev’den enerji, savunma ve Filistin vurgusu
2025-YDS/İngilizce sınav sonuçları açıklandı
Sıcaklıklar hafta sonuna kadar azalacak
BUÜ'lü akademisyene TÜSEB desteği
İstanbul'da su tasarrufu çağrısı!
Manisa'da merhum başkanın 52. gün mevlidi
Sıcak hava dalgasında çocuklarda klimaya dikkat!
Düzce’de bidonla akaryakıt satışına kısıtlama!
Kocaeli'nin 'Gonca'sında özel bireylere tam destek
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev Beştepe'de
İYİ Parti’den 3 Ağustos Bursa mitingine davet
Çınar Akademi’den LGS ve YKS’de başarı
Doğu Karadeniz’de VİRA projesi kültürel iş birliğini güçlendiriyor
Gurbette 60. yıl sergisi Bursa İnegöl'de açıldı
Muğlalı 'şah-mat'çılardan önemli başarı
Antalya’da tarımda destek kazandırdı
Başkan Şahin’den yaz okulu ziyareti
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev’e Türkiye'den devlet nişanı

Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev’e Türkiye'den devlet nişanı

Erdoğan ve Tokayev’den enerji, savunma ve Filistin vurgusu

2025-YDS/İngilizce sınav sonuçları açıklandı

Sıcaklıklar hafta sonuna kadar azalacak

BUÜ'lü akademisyene TÜSEB desteği

İstanbul'da su tasarrufu çağrısı!

  • Salı 38.1 ° / 21.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.8 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Perşembe 34.9 ° / 18.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2