Bağcılar Mahallesi'nde Esnafla Dayanışma İçinde Parke Taşı Çalışması
Bağlar Belediyesi, Bağcılar Mahallesi Azadi Caddesi'nde esnafın talebi doğrultusunda, komünal üretim anlayışıyla yürütülen parke taşı döşeme ve kaldırım yapım çalışmalarını başlattı.
Esnafla Ortak Emek ve Dayanışma
Bağlar Belediyesi, halkın taleplerini kolektif üretim ve ortak emek anlayışıyla hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Bağcılar Mahallesi Azadi Caddesi üzerinde (Paris Düğün Salonu yanı) yol ve kaldırımlarda parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı.
Komünal Üretim Modeli
Caddedeki esnafın talebi üzerine başlatılan çalışma, komünal üretim anlayışıyla yürütülüyor. Bu modelde belediye; teknik ekipman, parke taşı ve lojistik malzeme desteği sağlarken, esnaf da sürece dahil olarak emek katkısı sunuyor. Bu iş birliği sayesinde çalışmaların çok daha kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.
Yerinde İnceleme ve Denetim
Eşbaşkanlar Siraç Çelik ve Leyla Ayaz, Eşbaşkan Yardımcısı Reşat Yücel, Fen İşleri Müdürü, mahalle muhtarı, esnaf ve çalışmaya katkı sunan emekçilerle bir araya geldi. İlgili yetkililer, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek süreci takip etti.
Kapsamlı Kaldırım Çalışmaları
Benzer bir dayanışma modeli Bağcılar Mahallesi 1167 Sokak üzerinde de uygulandı. Söz konusu bölgede de aynı dayanışma anlayışı çerçevesinde kaldırım yapım çalışmaları gerçekleştirildi.
Diyarbakır,Bağlar Belediyesi
belediye365.com
Bağcılar Mahallesi'nde Esnafla Dayanışma İçinde Parke Taşı Çalışması
Canik'te Çocuklar ve Gençler İçin Eğitim Odaklı Kütüphane Hizmeti
Başkan Gencan: Muhtarlar Mahallelerin Sesi ve En Önemli Çalışma Ortaklarıdır
Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden Kadınlara Yönelik Dikiş Atölyesi
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er: Gençlerin Mutlu Olacağı Bir Malatya İnşa Ediyoruz
Vergi denetiminde rekor... 9 aylık performans belli oldu
- Pazartesi 17.8 ° / 10.7 ° Güneşli
- Salı 20.3 ° / 10.7 ° Güneşli

