YAŞAM 23.04.2025 12:30:37 0
Başkan Mustafa Bozbey, koltuğunu geleceğin başkanlarına devretti

Başkan Mustafa Bozbey, koltuğunu geleceğin başkanlarına devretti

Başkan Mustafa Bozbey, koltuğunu geleceğin başkanlarına devretti


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu temsili olarak 7. sınıf öğrencileri Duru Tuna ve İlke Ormancı’ya devretti.

BURSA (İGFA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, geleceğin ülke ve kent yöneticileri başkanlık koltuklarını devraldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de koltuğunu Dilek Özer Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri Duru Tuna ve İlke Ormancı’ya devretti. Bursa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda düzenlenen devir teslim töreninde, geleceğin başkanlarına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yıldız, okul müdürü Tayfun Şahin, sınıf öğretmenleri ve aileleri de eşlik etti.



Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’den görevi teslim alan Duru Tuna, ilk yapmak istediği hizmetin daha çok kütüphane açmak olduğunu söyledi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Şafak Baba Pala’yı telefonla arayan Tuna, Bursa’nın her semtinde kütüphane açılmasını istediğini dile getirdi. Daha sonra BURFAŞ Genel Müdürü Erhan Pınar’ı telefonla arayan geleceğin başkanı, BURFAŞ Kafe’lerin de kentin her bölgesinde çoğaltılması talimatını verdi.
Daha sonra başkanlık koltuğuna oturan İlke Ormancı ise verimli Bursa Ovası’nın tarıma açılmasını istediğini belirtti. Üniversite öğrencilerine daha fazla yurt imkanı sağlanmasını da isteyen Ormancı, Bursa Yuvam’ın da sayılarının artırılması gerektiğini dile getirdi. Tarım Peyzaj AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Saldız’ı telefonla arayan Ormancı, fidan dikme etkinliklerinin artırılmasını talep etti.



Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiğini söyledi. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olduğunu hatırlatan Başkan Mustafa Bozbey, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öngörüsüdür. ‘Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir’ demiş, milletine güvenmiştir. Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gün. Atatürk, ‘Milletin bizi yönlendirmesi lazım. Milletin dediği bizim için önemlidir, geçerlidir’ demek istemiş. Yarının gençleri olan sizlere de emanet etmiş" ifadeleri ile çocukların bayramını kutladı.

Program sonunda geleceğin başkanları Duru Tuna ve İlke Ormancı, Başkan Mustafa Bozbey’e çiçek takdim ederken, Başkan Bozbey ise öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.



İzmir Bornova’da perde kursiyerler için açıldı
Balıkesir Büyükşehir'in minikleri madalyaları topladı
Balıkesir Büyükşehir'den Erdek'e özel mesai
Balıkesir Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak
Balıkesir'den 30 bin liralık evlilik desteği
Antalya Ulaşım Master Planı tamamlanıyor
Antalya Balbey’de Kentsel Yenileme Projesi yeniden başladı
Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Başkan Muhittin Böcek’i ziyaret etti
IV. Uluslararası FoodFest Gastronomi Festivali domates hasadı ile başladı
ABB'nin ücretsiz sınav kampları başladı
Sincan Atatürk Yüzme Havuzu misafirlerini bekliyor
ASKİ temizlik harekatı başlattı
ABB'den kayıp eşya satışı
Otist çocuklara Adanalı öğrencilerden yardım eli
Adana'ya yeni nesil Bilgisaray
Adana dinamiklerinden can dostlar için buluşma
Adana'da 600 Yıllık Kapalı Çarşı’nın restorasyonu tamamlandı
İzmir Güzelbahçe'den GÜZİM programı
İzmir Bornova’da perde kursiyerler için açıldı
Balıkesir Büyükşehir'in minikleri madalyaları topladı

Balıkesir Büyükşehir'in minikleri madalyaları topladı

Balıkesir Büyükşehir'den Erdek'e özel mesai

Balıkesir Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak

Balıkesir'den 30 bin liralık evlilik desteği

Antalya Ulaşım Master Planı tamamlanıyor

Antalya Balbey’de Kentsel Yenileme Projesi yeniden başladı

  • Cumartesi 23.3 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 16.9 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 8.7 ° false

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 26 1 5 51 83
2.Fenerbahçe 32 23 3 6 48 75
3.Samsunspor 33 17 10 6 12 57
4.Beşiktaş 32 15 7 10 17 55
5.İstanbul Başakşehir 32 15 11 6 9 51
6.Eyüpspor 33 14 11 8 8 50
7.Göztepe 32 12 10 10 13 46
8.Trabzonspor 32 12 10 10 13 46
9.Kasımpaşa 32 10 9 13 -2 43
10.Konyaspor 33 12 14 7 -4 43
11.Antalyaspor 32 12 13 7 -20 43
12.Gazişehir Gaziantep 32 12 14 6 -4 42
13.Kayserispor 32 10 11 11 -10 41
14.Rizespor 32 12 16 4 -12 40
15.Alanyaspor 32 9 15 8 -11 35
16.Sivasspor 33 9 17 7 -13 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 32 4 21 7 -31 19
19.Adana Demirspor 32 2 26 4 -51