Başkan Bekir Aydın Ak Parti Kongresine Katıldı
Ayrıntılar>>>
Belediye Başkanı Bekir Aydın Ankara’da Ak Parti 7. Olağan Büyük Kongresine Orhangazi Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve Parti üyeleri ile birlikte katıldı.
Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle kongremizi gerçekleştirdik. Kongremizin Ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Türkiye için güven ve istikrar diyerek inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. Durmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda yılmadan, yorulmadan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde aşkla yolumuza devam ediyoruz.
Kongremiz sonrası Merkez Karar ve Yönetim Kuruluna seçilen Bursa Milletvekilimiz, Genel Başkan Yardımcımız Efkan Ala’yı ve Önceki dönem İl Başkanımız Ayhan Salman’ı gönülden tebrik ediyorum.
Ak Parti 7. Olağan Büyük Kongre öncesi İlçe Başkanımız Gökhan Ulusu ile birlikte Ak Parti Bursa Milletvekillerimizi ziyaret ederek ilçemizde yapılan çalışmalar ve yapımına devam ettiğimiz çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Ak Parti 7. Olağan Büyük Kongresine İl Başkanımız Davut Gürkan, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte kongremizi gerçekleştirdik. Kongremiz Ülkemize, Milletimize hayırlı olsun” dedi.
Haliliye'de Sağanak Sonrası Gece Boyu Koordineli Çalışma
Karatay'da Evli Çiftlere Yönelik Eğitim Programı Başlıyor, Umre Ödülü Verilecek
Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit, Lise Öğrencileriyle Buluştu
Foça Jandarma Komando Okulu'nda 128'inci Dönem Statik Temel Paraşüt Kursu Tamamlandı
İpekyolu Belediyesi, Kürtçe ve Farsça Dil Kursları İçin Kayıtları Başlattı
Kocasinan Belediyesi, 35 Noktaya Enerji Sağlayacak Güneş Santrali İçin Çalışmalara Başladı
- Perşembe 16.2 ° / 4.6 ° Güneşli
- Cuma 20.5 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 13.6 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu


