Başkent’te bayram güvenliği için 4 bin personel görevde
Başkent’te bayram güvenliği için 4 bin personel görevde
Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden, ANFA Güvenlik Genel Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayram’ı boyunca Başkentlilerin huzur ve güven içinde vakit geçirebilmesi için park, mesire alanı, baraj ve göletlerde tedbirlerini artırdı.
ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkentlilerin Kurban Bayramı’nı huzurlu ve güvenli bir ortamda geçirebilmesi için hazırlıklarını tamamladı. ABB iştiraklerinden ANFA Güvenlik Genel Müdürlüğü ekipleri, özellikle bayram boyunca yoğunluk yaşanması beklenen park, mesire ve piknik alanlarında güvenlik önlemlerini artırdı.
BAYRAM BOYUNCA 4 BİN PERSONEL GÖREV BAŞINDA OLACAK
Bayram süresince yaklaşık 4 bin personel sahada görev alırken, günlük olarak yaklaşık 1500 personel aktif şekilde hizmet verecek. Ekipler; emniyet, sağlık, zabıta ve itfaiye birimleriyle koordineli biçimde çalışmalarını sürdürecek.
Alınan tedbirler kapsamında K-9 görev köpekleri hazır hale getirilirken, büyük park ve rekreasyon alanlarında mobil güvenlik ekipleri ATV, motosiklet ve binek araçlarla devriye faaliyetleri yürütecek. Baraj ve gölet çevrelerinde ise tekne ve botlarla güvenlik sağlanacak.
DMM'den 'sermaye piyasaları' açıklaması
Trabzon’da bayram öncesi temizlik seferberliği
TTB'den hekimlere 'sigortalılık' uyarısı!
Hidroelektrikte tüm zamanların Nisan rekoru! Sadece su gücüyle yüzde 41,4 karşılandı
Posta kargosu taşımacılığında rekor kırıldı
Türkiye-Kuzey Makedonya karşılaşmasının öncelikli bilet satışları başladı
- Pazartesi 21.3 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 23.9 ° / 10.2 ° Güneşli
- Çarşamba 26.4 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


