BELEDİYE365 31.07.2025 22:34:23 0
BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER BÜYÜK BÖLCEK CADDESİ’NDE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER BÜYÜK BÖLCEK CADDESİ’NDE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER BÜYÜK BÖLCEK CADDESİ’NDE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ


BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER BÜYÜK BÖLCEK CADDESİ’NDE ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

 

BAŞKAN DİNÇER; “HİZMETLERİMİZ, ÜSTYAPIYLA SINIRLI DEĞİL ALTYAPIYA DA ODAKLANDIK”

 

“BÜYÜK BÖLCEK CADDESİ’NDE DEĞİŞİM TEMELDEN BAŞLADI”

 

Belediye Başkanı Dinçer; “Büyük Bölcek Caddemizde Modern ve Dayanıklı Şehir Altyapısı İnşa Ediyoruz”

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Hizmet anlayışımızı yalnızca üstyapı ile sınırlamıyor, altyapıya da aynı hassasiyetle yaklaşıyoruz. Büyük Bölcek Caddemizde altyapı ve üstyapıyı bir bütün olarak değerlendiriyor, modern ve uzun ömürlü bir şehir altyapısı inşa ediyoruz. Çalışmalarda önemli bir ilerleme kaydettik. Caddemizi kısa süre içinde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Büyük Bölcek Caddesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Dinçer’e belediye meclis üyeleri ve Mahalle Muhtarı Songül Demir de eşlik etti. Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı çalışmaları tamamlanan Büyük Bölcek Caddesi’nde, sanayi köprüsü aksından başlayarak kent merkezi yönüne doğru sıcak asfalt serimine başladı. Başkan Dinçer, asfalt seriminin ağustos ayı ortalarında tamamlanacağını müjdeledi.

 

BÜYÜK BÖLCEK CADDESİ’NDE ÇALIŞAN PERSONELE KARPUZ İKRAMI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yoğun hava sıcaklığına rağmen çalışmaların aralıksız sürdüğü Büyük Bölcek Caddesi’nde, alt ve üstyapı yenileme çalışmalarının planlı bir şekilde devam ettiğini belirtti. Sıcak havaya rağmen görevlerini sürdüren personeli ziyaret eden Başkan Dinçer, çalışanlara kolaylıklar dileyerek karpuz ikram etti. Çalışmaların kesintiye uğramaması adına Büyük Bölcek Caddesi’nde cumartesi ve pazar günleri de dahil olmak üzere haftanın 7 günü çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

 

Belediye Başkanı Dinçer, Büyük Bölcek Caddesi’nde Aksaray Belediyesi, MEDAŞ, Türk Telekom ve Enerya Doğalgaz şirketinin iş birliğiyle yaklaşık 300 personelin katılımıyla kapsamlı çalışmalar yürütüldüğünü belirtti. Başkan Dinçer, Büyük Bölcek’te son yılların en kapsamlı altyapı ve üstyapı yenilemesinin gerçekleştirildiğini vurguladı. İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının yanı sıra doğalgaz, enerji ve internet altyapısının da tamamen modernize edildiğini belirtti.

 

Büyük Bölcek Mahallesi’nin kentin en yoğun nüfusa sahip mahallelerinden biri olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Dinçer; “Büyük Bölcek Caddemizde, 1980’li yıllardan bu yana kullanılan içme suyu ve kanalizasyon hatları artık ömrünü tamamladığı için tamamen yenileniyor. Ayrıca bu mahallemizde içme suyu nakil hatları ve diğer mahallelerle olan bağlantı noktaları da tamamen iyileştirildi.

Şu ana kadar cadde boyu güzergahında yaklaşık 4 bin metrelik asbest içme suyu hattını devre dışı bıraktık ve bu hattı uzun ömürlü düktil ve polietilen borularla yeniledik. Tatlı su çeşmelerine ulaşan nakil hatlarını yenilendik ve daha sağlıklı hale getirdik. Toplamda 7 bin 837 metre içme suyu hattının değişimi yaparak daha dayanıklı ve güvenli bir yapıya kavuşturduk.

 

Diğer bir yandan caddemizin altyapısında yer alan mevcut kanalizasyon sisteminin yetersiz kalması ve zaman zaman yaşanan taşkınların önüne geçmek amacıyla 1.800 metrelik kanalizasyon hattını da yeniledik. Bu yeni projeyle birlikte kanalizasyon sistemini ayrık düzene geçirdik. Ayrıca 2 bin 500 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşedik ve 75 adet yağmur suyu ızgarası yerleştirerek altyapıyı çok daha güçlü ve işlevsel hale getirdik” açıklamasında bulundu.

 

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDIĞINDA CADDE PIRIL PIRIL OLACAK

Başkan Dinçer, Büyük Bölcek Caddesi’nde yürütülen üstyapı çalışmaları hakkında kısa bilgiler paylaştı. Cadde üzerinde yol yapımının yanı sıra kaldırım yenileme çalışmalarının da yapılacağını, kaldırımların engellilere uygun şekilde inşa edileceğini belirtti.

 

Cadde boyunca dekoratif aydınlatma sistemlerinin kurulacağını da sözlerine ekleyen Başkan Dinçer; “Caddemizde enerji nakil hatlarını yer altına aldık. Bunun yanında, trafik akışını rahatlatmak amacıyla bazı bölgelerde yol genişletme çalışmaları da planlandı. Çalışmalar tamamlandığında caddemiz, altyapı ve üstyapısıyla pırıl pırıl olacak” dedi.

 

Başkan Dinçer son olarak, kapsamlı altyapı yenileme çalışmalarının Büyük Bölcek Caddesi’ne bağlantılı güzergâhlarda da sürdüğünü belirterek; “Vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan kısa bir süre daha sabır ve anlayış bekliyoruz. En kısa sürede çalışmaları tamamlayarak caddemizi baştan sona yenilenmiş haliyle hizmete açacağız” şeklinde konuştu.


Aksaray,Aksaray Belediyesi
belediye365.com


Kahramanmaraş'ta Mezarlık Bakım ve Peyzaj Çalışmaları Devam Ediyor
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erasmus+ Programı Katılımcılarını Ağırladı
Eski Cezaevi Yeni Yaşam Merkezi Projesinde Önemli Aşamalar Kaydedildi
UNESCO Tescilli Masal Anası Fatma Önkol'un Mirası Kahramanmaraş'ta Konuşuldu
Kayseri'de Kartal Katlı Kavşağı Projesi İçin Yağmur Suyu Hattı Çalışmaları İncelendi
Aksaray'ın Kültürel Mirası Restorasyonlarla Geleceğe Aktarılıyor
Küçükçekmece Belediyesi, 42. TÜYAP Kitap Fuarı'nda Kültür Yayınlarıyla Yer Aldı
SASKİ, Geyve Doğantepe'de Yeni İçme Suyu Kaynağı Buldu
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Camikebir Bölgesinde Esnaf Ziyaretlerini Sürdürdü
Yazar Mustafa Köneçoğlu, Andırın'da Öğrencilerle Söyleşi Gerçekleştirdi
7. Uluslararası Mersin Maratonu'nda Rekorlar Kırıldı
Van'da Sebze Hali Kavşağı Trafik Düzenlemesine Başlandı
Hz. Mevlâna, Vuslatının 752. Yıl Dönümünde Kahramanmaraş'ta Anıldı
Diyarbakır'da Muharebe Kavşağı'nda Trafik Bekleme Süresi 70 Saniye Kısalacak
3. Amed Uluslararası Film Festivali Altıncı Gününde Yoğun İlgiyle Devam Ediyor
Kahramanmaraş'ta 'Ölü Ozanlar Derneği' Tiyatro Oyunu Sahnelendi
Van Büyükşehir Belediyesi, Kırsaldaki Öğrencileri Sosyal Etkinliklerle Buluşturuyor
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay vefat etti

Kahramanmaraş'ta Mezarlık Bakım ve Peyzaj Çalışmaları Devam Ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erasmus+ Programı Katılımcılarını Ağırladı

Eski Cezaevi Yeni Yaşam Merkezi Projesinde Önemli Aşamalar Kaydedildi

UNESCO Tescilli Masal Anası Fatma Önkol'un Mirası Kahramanmaraş'ta Konuşuldu

Kayseri'de Kartal Katlı Kavşağı Projesi İçin Yağmur Suyu Hattı Çalışmaları İncelendi

Aksaray'ın Kültürel Mirası Restorasyonlarla Geleceğe Aktarılıyor

  • Pazar 12 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 9.7 ° / 2.1 ° false
  • Salı 12.7 ° / 2.5 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
11.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
12.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8