Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Regaip Kandili'nde Hastaları Ziyaret Etti
Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı ve MHP İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak, Regaip Kandili dolayısıyla Bolvadin Dr. Halil İbrahim Özsoy Devlet Hastanesi'ndeki hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı ve MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak, Regaip Kandili münasebetiyle Bolvadin Dr. Halil İbrahim Özsoy Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.
Hastalarla Yakından İlgilendi Ziyaret sırasında Başkan Aynacı, hastalarla yakından ilgilenerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastaların moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla küçük hediyeler takdim eden Aynacı, bu mübarek gecenin tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diledi.
"Onları Yalnız Bırakmamak İstedik" Başkan Aynacı yaptığı açıklamada, "Regaip Kandili, rahmet ve bereket kapılarının aralandığı özel bir gece. Bu anlamlı günde hastalarımızı yalnız bırakmamak, onların dualarında yer almak istedik. Rabbim hepsine acil şifalar nasip etsin" ifadelerini kullandı.
Afyonkarahisar,Bolvadin Belediyesi
Afyonkarahisar,Bolvadin Belediyesi
belediye365.com
Çanakkale Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Bugün Gerçekleşecek
Çanakkale'de Mahalle Muhtarları ile Yerinde İnceleme Çalışmaları Başladı
Kayseri Büyükşehir Develili öğrencileri sporla buluşturdu
Altınordu'da Kreş ve Gündüz Bakımevi İnşaatı Hızla İlerliyor
Çanakkale Çocuk Meclisi Nisan Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi
Çanakkale'de Temizlik Çalışmaları Fevzipaşa Mahallesi'nde Yoğunlaştı
- Cuma 15.7 ° / 6.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 17.2 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 16.3 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


