Bursa'da Başkan Aydın’dan kayınvalidesinin hayrına lokma ikramı
Bursa'da Başkan Aydın’dan kayınvalidesinin hayrına lokma ikramı
Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, geçtiğimiz Kasım ayında hayatını kaybeden kayınvalidesi Asude Koçak hayrına eşi Nadire Aydın ile birlikte Sakarya Mahallesi’nde lokma ikramında bulundu.
BURSA (İGFA) - Bursa'da her Cuma günü Osmangazi İlçesi’nin farklı mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların istek ve taleplerini yerinde dinleyen Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın bu haftaki durağı, uzun yıllardır eczacılık yaptığı Sakarya mahallesi oldu.
Cuma namazını Sakarya Camii’nde kılan Başkan Aydın, namazın ardından geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden kayınvalidesi Asude Koçak’ın anısına Sakarya Mahallesi sakinlerine eşi Nadire Aydın ile birlikte lokma ikramında bulundu. Lokma ikramının ardından mahalle sakinleriyle görüşen Başkan Aydın, iletilen talep ve beklentilerin ilgili birimlerce değerlendirileceğini vurguladı.
Sakarya Mahallesi sakinleri ise Başkan Erkan Aydın’a sevgi gösterisinde bulunarak, mahallelerine bugüne kadar yapılan hizmetler dolayısıyla teşekkürlerini sundu.
Kocasinan Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda İhtiyaç Sahiplerine Destek Oluyor
Nilüfer'de Amatör Spor Kulüpleri İftarda Buluştu
İzmir'de Düzenlenen Operasyonda 1 Ton 346,5 Kilogram Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Tepebaşı'nda Evde Hasta Bakımı Eğitim Programı Tamamlandı
Haliliye'ye Açık Okçuluk Tesisi Geliyor
Van Büyükşehir Belediyesi, Çaldıran'da Kar Mücadelesini Sürdürüyor
- Perşembe 10.8 ° / 3.4 ° Güneşli
- Cuma 12.7 ° / 1.3 ° false
- Cumartesi 13.9 ° / 2.3 ° Güneşli


