CHP'den Turgutlu’daki saldırı yorumu: Artık söz değil, acil önlem gerekiyor!
CHP'den Turgutlu’daki saldırı yorumu: Artık söz değil, acil önlem gerekiyor!
CHP Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim-Sen Kurucu Genel Başkanı Yıldırım Kaya, Turgutlu İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde öğrencilerin yaralandığı silahlı saldırının ardından okullarda güvenlik önlemlerinin artırılması çağrısı yaptı.
ANKARA (İGFA) - Turgutlu İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde gerçekleştirilen silahlı saldırıda öğrencilerin yaralanmasının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim-Sen Kurucu Genel Başkanı Yıldırım Kaya’dan açıklama geldi.
Okulların güvenliğinin sağlanması konusunda daha önce defalarca uyarıda bulunduklarını belirten Kaya, “Artık söz değil, acil önlem gerekiyor” çağrısında bulundu.
Millî Eğitim Bakanlığı’nın derhal harekete geçmesi gerektiğini ifade eden CHP'li Kaya, öğrencilerin, öğretmenlerin ve okulların güvenliğinin sağlanmasını istedi. Kaya ayrıca, CHP Turgutlu İlçe Başkanlığı’nın olayın ardından bölgeye geçtiğini ve gelişmelerin yakından takip edildiğini açıkladı.
Turgutlu İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde gerçekleştirilen silahlı saldırıda yaralanan öğrencilerimize acil şifalar diliyorum.
— Yıldırım Kaya (@yildirimkaya40) September 22, 2026
“Okullarımızın güvenliğini sağlayın” diye defalarca söyledik. Artık söz değil, acil önlem gerekiyor!
Millî Eğitim Bakanı derhal…
BTÜ gıda atıklarını ambalaja dönüştürecek
Erdoğan’dan ABD ile ilişkilerde 2. Yüzyıl mesajı... 100 milyar dolarlık ticaret hedefi gerçekçi
Konya'da mistik coşku
İzmit’te 'süper meyve' aronya hasadında 5. heyecan
New York Atatürk Okulu’nda yeni eğitim yılı başladı
Önder Can Spor Kulübü’nden Meltem Şahin İstanbul’da şampiyon oldu
- Salı 22.3 ° / 15.7 ° Çok bulutlu
- Çarşamba 19.4 ° / 12.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 19.8 ° / 10.8 ° Güneşli


