GÜNDEM 19.05.2025 14:14:26 0
CHP

CHP'li Ağbaba’dan Güzelbahçe'ye övgü

CHP'li Ağbaba’dan Güzelbahçe'ye övgü


CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’ın yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceleyerek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

İZMİR (İGFA) -Birdizi programa katılmak üzere İzmir'e gelen CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı'nın yeni binasının açılışına katıldıktan sonra Güzelbahçe Belediyesi’nin hizmete açtığı Onur Günay Eğitim Kampüs’ü ve Gençlik Kulübü’nü ziyaret etti.

‘GÜZELBAHÇE’YE YAKIŞIR MERKEZLER OLMUŞ’

İlk ziyareti Güzelbahçe Belediyesi Gençlik Kulübüne yapan Milletvekil Ağbaba, burada gençlerle bir araya geldi, gençlerle bilardo oynadı. Gençlik merkezi ile ilgili bilgi alan CHP'li Ağbaba, “Güzelbahçe’ye yakışan bir gençlik merkezi olmuş. Gençlerimiz burada sosyalleştiği gibi zararlı alışkanlıklardan da uzak durmuş olacaklar. Gençlik için güzel bir merkez olmuş Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Onur Günay Eğitim Kampüsünü de ziyaret eden Veli Ağbaba’yı çocuklar çiçek ve ellerinde Türk bayraklarıyla karşıladı.

Anaokulu, Etüt Merkezi ve Dayanışma Mutfağı’ndan oluşan kompleksi dolaşan Milletvekili Ağbaba, “Mustafa Başkan kısa sürede çok güzel işlere imza atmış kendisini ve ekibini tebrik ediyorum. Özellikle CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in önemsediği ‘Anaokulu’ ‘Kreş’ gibi önemli merkezlerin yapılması çok değerli ve kıymetli. Genel Başkanımızın da dediği gibi Kreşleri çoğaltacağız, hem halkın ekonomisine el atacağız hem de annelerimizi ekonomiye katkısını artıracağız. Dayanışma Mutfağı ile 130 aileye ücretsiz olarak her gün yemek verilmesi bu ekonomik zorlukta çok büyük bir destek. İnsanlar evlerinde soğan ekmeğe mahkum edilmeye çalışılırken bu ekonomik zorluklar ailelere büyük sıkıntılar yaşatıyorken, Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeleri bu duruma kulaklarını tıkamıyor, halkın dertlerine derman olmaya devam ediyor. Öğrencilere verilen ücretsiz eğittim ve ücretsiz yemek desteği tam bir sosyal belediyecilik örneği. Başkanımız Mustafa Günay ve çalışma arkadaşlarını canı gönülden kutlutyorum. Bir CHP belediyesine de yakışan budur zaten. Güzelbahçe’den tüm Türkiye’ye örnek olabilecek bir belediyecilik hizmeti sergileiyor. Örnek alınacak bir belediyecilik. Başkanımızı tekrardan kutluyorum” diye konuştu.

Veli Ağbaba’yı Güzelbahçe’de misafir ettikleri için büyük mutluluk duydukları söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay ise, “Vekilimizin bu övgü dolu söylemleri bizleri hem motive etti hem de daha çok çalışmak için bizlere enerji verdi. Sayın Vekilimizi ağırlamaktan onur ve mutluluk duyduk" dedi.



Saros'ta 2,5 metrelik köpekbalığı balıkçıları şaşırttı
Belediyemiz Aşure Geleneğini Sürdürüyor
Özgür Özel’in Katılımıyla Zeydan Karalar’a, Oya Tekin’e ve Kadir Aydar’a Özgürlük Mitingi, Uğur Mumcu Meydanı’nda Gerçekleştirilecek
İpekyolu Belediyesi’nden Ruhsatsız İş Yerlerine Denetim
BAŞKANIMIZ TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TEMMUZ AYI TOPLANTISINA KATILDI
Kamu Okullarında Tamirat ve Tadilat Çalışmaları Başladı
Çorlu Tren Kazasında Hayatını Kaybeden Vatandaşlar Anıldı
Çorlu Belediyesinden Atakent Pazar Yeri`nde Aşure İkramı
23 NİSAN ÇOCUK SANAT VE KÜLTÜR MERKEZİ'NDEKİ KURSLARA KATILIM OLDUKÇA YOĞUN
Merkezefendi Basketbol Alt Yapı Seçmeleri Başlıyor
Kuzey İlçelerin Dev Ulaşım Yatırımı Hizmete Hazırlanıyor
975 hayvan tedavi edildi
Büyükşehir Kick Boks sporcularından İzmir’de madalya yağmuru
ENGELSİZ YAŞAM PARKI’NDA YAZ ATÖLYELERİ BAŞLADI
CENDERE CADDESİ’NE 75 ARAÇLIK YENİ OTOPARK GELİYOR
Zabıta ekiplerinden toplu taşıma araçlarına 22 bin 477 denetim
Küçük Bir Selam, Büyük Bir Mutluluk
KASKİ Altyapısı Tamamlanan Yollarda Tamiratlarını Sürdürüyor
Saros'ta 2,5 metrelik köpekbalığı balıkçıları şaşırttı
Belediyemiz Aşure Geleneğini Sürdürüyor

Belediyemiz Aşure Geleneğini Sürdürüyor

Özgür Özel’in Katılımıyla Zeydan Karalar’a, Oya Tekin’e ve Kadir Aydar’a Özgürlük Mitingi, Uğur Mumcu Meydanı’nda Gerçekleştirilecek

İpekyolu Belediyesi’nden Ruhsatsız İş Yerlerine Denetim

BAŞKANIMIZ TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TEMMUZ AYI TOPLANTISINA KATILDI

Kamu Okullarında Tamirat ve Tadilat Çalışmaları Başladı

Çorlu Tren Kazasında Hayatını Kaybeden Vatandaşlar Anıldı

  • Perşembe 32.7 ° / 17.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.7 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.3 ° / 15.6 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2