Çomaklar Mevkisindeki Köprü Çalışması Tamamlandı
Kemer Belediyesi, Göynük ve Beldibi mahallelerini birbirine bağlayan Çomaklar mevkisindeki dere üzerinde inşa edilen köprünün tamamlanarak hizmete açıldığını duyurdu.
Ulaşım Kolaylığı Sağlayan Yeni Köprü
Kemer Belediyesi, Göynük Mahallesi ile Beldibi Mahallesi arasındaki ulaşımı güçlendirecek önemli bir çalışmayı tamamladı. Çomaklar mevkisinde bulunan dere üzerinde inşa edilen köprü, bölge sakinlerinin kullanımına sunuldu.
Güvenli Geçiş ve Bölgesel Erişim
Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde tamamlanan köprü, Çomaklar mevkisinde ikamet eden vatandaşların derenin karşı tarafına güvenli bir şekilde geçebilmesini sağlayacak. Yapılan çalışma ile mahalleler arası ulaşım ağının güçlendirilmesi hedefleniyor.
Kurumlara ve İş Birliğine Teşekkür
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, köprünün tamamlanmasının bölge halkı için kritik bir hizmet olduğunu ifade etti. Başkan Topaloğlu, projenin hayata geçirilme sürecinde destek ve talimatlarıyla katkı sağlayan Antalya Valisi Hulusi Şahin'e teşekkürlerini iletti.
Hizmetin Vatandaşlara Hayırlı Olması
Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada Çomaklar mevkisinde yaşayan vatandaşların uzun süredir ihtiyaç duyduğu köprüye kavuştuğunu belirtti. Köprünün ilçeye kazandırılmasında gösterilen hassasiyetten dolayı başta Antalya Valisi Hulusi Şahin olmak üzere, Devlet Su İşleri yetkilileri ve emeği geçen tüm birimlere teşekkürlerini sundu. Belediye Başkanı, tamamlanan bu önemli çalışmanın vatandaşlar için hayırlı olmasını diledi.
Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com
Damal Belediye Başkanı Kemal Çamliyurt görevden uzaklaştırıldı
Kamboçya Başbakanı Türkiye’ye geliyor
Huawei'nin NG WAN çözümü, operatörlerin büyümesini desteklemek üzere geniş ölçekli ticari kullanıma giriyor
Beylikdüzü'nde sağanak mesaisi gece boyunca sürdü
Denizli'de kadınlara sağlık ve şiddetle mücadele eğitimi
Kocaeli'de rekor yağışa canla başla mücadele
- Perşembe 15 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cuma 16.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 15.1 ° / 8.6 ° Çok bulutlu


