Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Zerenspor'a Mağlup Oldu
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Doğan Hatun, takımın Ankara'daki maçını tribünde izledi. Takım, 3-2'lik sonuçla 1. Lig'den düştü.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Doğan Hatun, DBB Kadın Voleybol Takımı ile Zerenspor’un Ankara’daki karşılaşmasını tribünde izledi.
Lig Mücadelesinde Kritik Karşılaşma
Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan ve Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Zerenspor ile Ankara Selim Sırrı Tarcan Zeren Voleybol Salonu’nda karşı karşıya geldi.
Eşbaşkan Hatun Tribünde Takip Etti
Karşılaşmayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Doğan Hatun, tribünde play-off maçları için Ankara’da bulunan DBB Hentbol Takımı sporcularıyla birlikte izledi.
Çekişmeli Maçta Sonuç
Çekişmeli geçen karşılaşmada DBB Kadın Voleybol Takımı, 25-19, 28-26, 25-21, 25-15 ve 15-09’luk setlerin oynandığı mücadelede Zerenspor’a 3-2 yenildi.
Ligden Düşüş Kararı
Bu sonuçla DBB Kadın Voleybol Takımı, 1. Lig’den düşen takımlar arasında yer aldı. Takım, gelecek sezon 2. Lig’de mücadele edecek.
Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi
belediye365.com
Çanakkale'de Gençler İçin Arkeo-Öykü Atölyesi Düzenlendi
Diyarbakır'da Evden Çıkamayan Yaşlılara Evde Berber Hizmeti
Diyarbakır'ın İçme Suyu Kapasitesini İkiye Katlayacak Tesisin İnşası Sürüyor
Kırşehir'de Ramazan Etkinlikleri Kındam TOKİ'de Gerçekleştirildi
Pendik'te Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na Ait Taşınmaz Açık Artırmayla Satılacak
Van'da Ramazan Etkinlikleri Geleneksel Eğlencelerle Devam Ediyor
- Salı 13.2 ° / 1.4 ° Güneşli
- Çarşamba 15.5 ° / 6.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Perşembe 7.8 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


