YAŞAM 11.05.2026 12:03:21 0
Fadıl Aydın Malatyalılarla buluştu

Fadıl Aydın Malatyalılarla buluştu

Fadıl Aydın Malatyalılarla buluştu


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Anneler Günü kapsamında Merkez Spor Salonu'nda Fadıl Aydın konseri düzenledi. Binlerce kişinin katıldığı etkinlikte şehit annesi Fatma Keskinkılıç'a çiçek takdim edilerek anlamlı anlar yaşandı.

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Fadıl Aydın konseri düzenledi. Malatyalılar salonu hıncahınç doldururken, konsere gelen binlerce kişi ilahilere hep bir ağızdan eşlik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ramazan ayında Malatyalıların Fadıl Aydın konserine gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle yeniden bir konser düzenleme sözü vermişti. Anneler Günü dolayısıyla verdiği sözü yerine getiren Başkan Er, ilahi ve ses sanatçısı Fadıl Aydın’ı bir kez daha Malatyalılarla buluşturdu. Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, konser öncesi yaptığı konuşmada, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak, “Bizim kültürümüzde anne sevgisini ve annelerimize olan hürmeti yalnızca bir güne sığdırmak mümkün değildir. Bizim medeniyetimizde her gün anneler günüdür. Yılın 365 günü, günün 24 saati annelerimiz baş tacıdır” ifadelerini kullandı.

Malatya’da depremin yaralarının sarıldığını ve küllerinden yeniden ayağa kalktığını aktaran Başkan Er, “Malatya çok iyi bir yolda ilerliyor. Malatya artık ayağa kalktı. Biz bugün sadece depremin yaralarını sarmıyoruz; geleceğin Malatya’sını inşa ediyoruz. İnsanlarımızın huzurla, güvenle ve refah içerisinde yaşayacağı dirençli bir şehir inşa ediyoruz. Bizler için sadece yollar yapmak, binalar inşa etmek yeterli değildir. Asıl önemli olan; kültürümüzü, aile yapımızı ve toplumsal değerlerimizi sağlam temeller üzerine kurmaktır. Bu noktada kadınlarımız, annelerimiz ve çocuklarımız bizim en büyük önceliğimizdir.” dedi.

Başkan Er, daha sonra eşi Sevgi Er ile birlikte günün anlam ve önemine binaen bütün anneler adına 1997 yılında Kuzey Irak’taki Çekiç Operasyonu sırasında Zap’ta düşen helikopterde şehit olan Şehit Pilot Üsteğmen Selim Keskinkılıç’ın annesi Fatma Keskinkılıç’a çiçek takdim etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e daveti ve ilgisinden dolayı teşekkür eden ve duygu dolu anlar yaşayan Fatma Keskinkılıç, “Sayın Başkanımız, her zaman yanımızda ve arkamızda” diyerek, kendisine takdim edilen çiçeği bütün şehit anneleri adına aldığını söyledi. Şehit annelerinin kendilerine aziz şehitlerin emaneti olduğunu ifade eden Başkan Er, bu kıymetli emanete her zaman sahip çıkacaklarını kaydetti.

Malatyalıların büyük coşkusuyla sahneye çıkan ilahi ve ses sanatçısı Fadıl Aydın, ilahi dinletisiyle alkış aldı. Kendisini bir kez daha Malatyalılarla buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e teşekkür eden Aydın, konsere gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Malatyalıların yoğun ilgi gösterdiği konseri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve eşi Sevgi Er de büyük bir beğeniyle dinledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, konserin sonunda ilahi ve ses sanatçısı Fadıl Aydın’a çiçek takdim etti.



Kocaeli'de İSG farkındalığına güçlü vurgu
Kocaeli'de İzmit Belediyesi anneleri unutmadı
Antalya Kemer’e dev altyapı yatırımı
Bursa Kestel’de ulaşım konforu artıyor
Ücretsiz halk plajlarında yeni sezon hazırlığı... Sayı 23’e çıkacak
MEGA öğrencilerinden akıl ve zekâ oyunlarında büyük başarı
Başkent’in Tarihi Konak yeniden hayat buldu
Akademisyen Anne Bursa'da Yıldırımlılarla buluştu
Veteriner sağlık çalışanları için “arazi tazminatı” talebi yargıya taşındı
Sakarya'da çölyak hastaları yalnız değil
24 ilde dolandırıcılık operasyonu: 224 gözaltı, 133 tutuklama!
İstanbul’da suç örgütlerine 16 gözaltı!
Türkiye–Belçika ekonomik ilişkilerinde yeni dönem
Gastronomi tutkunları Antalya’da buluştu
Sakarya Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nde buluşmalar sürüyor
Öğretmenlerin il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı
Konya’da perakende sektörü masaya yatırıldı
Perakende satışlar yükselişte! Ticarette ayrışma dikkat çekti

Kocaeli'de İSG farkındalığına güçlü vurgu

Kocaeli'de İzmit Belediyesi anneleri unutmadı

Antalya Kemer’e dev altyapı yatırımı

Bursa Kestel’de ulaşım konforu artıyor

Ücretsiz halk plajlarında yeni sezon hazırlığı... Sayı 23’e çıkacak

MEGA öğrencilerinden akıl ve zekâ oyunlarında büyük başarı

  • Pazartesi 25.6 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.2 ° / 13.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.2 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 33 24 4 5 48 77
2.FENERBAHÇE A.Ş. 33 21 2 10 40 73
3.TRABZONSPOR A.Ş. 33 20 4 9 25 69
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 33 17 8 8 19 59
5.GÖZTEPE A.Ş. 33 14 6 13 13 55
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 33 15 9 9 22 54
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 33 12 9 12 -2 48
8.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 33 10 13 10 -6 40
9.TÜMOSAN KONYASPOR 33 10 13 10 -6 40
10.CORENDON ALANYASPOR 33 7 10 16 1 37
11.KOCAELİSPOR 33 9 14 10 -11 37
12.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 33 9 14 10 -14 37
13.İKAS EYÜPSPOR 33 8 17 8 -15 32
14.KASIMPAŞA A.Ş. 33 7 15 11 -17 32
15.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 33 8 18 7 -14 31
16.HESAP.COM ANTALYASPOR 33 7 18 8 -23 29
17.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 33 7 20 6 -24 27
18.ZECORNER KAYSERİSPOR 33 5 16 12 -36 27