BELEDİYE365 5.04.2025 23:15:18 0
GELENEKSEL RAMAZAN ETKİNLİKLERİ ALANI DOLDU TAŞTI

GELENEKSEL RAMAZAN ETKİNLİKLERİ ALANI DOLDU TAŞTI

GELENEKSEL RAMAZAN ETKİNLİKLERİ ALANI DOLDU TAŞTI


Altınordu Belediyesi Etkinliklerle Ramazan Ayına Damga Vurdu:

GELENEKSEL RAMAZAN ETKİNLİKLERİ ALANI DOLDU TAŞTI

Ramazan ayının maneviyatını her yönüyle vatandaşlara hissettiren Altınordu Belediyesi, Geleneksel Ramazan Etkinlik Alanı’nda on binlerce vatandaşa nostalji tadında Ramazan ayı havası estirdi. Ordu’nun 19 ilçesi başta olmak üzere çevre illerin de ilgi gösterdiği etkinlik alanı, vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı.

Altınordu Belediyesi, Ramazan ayının ruhunu ve manevi iklimini en derin şekilde hissettiren örnek bir çalışmaya daha imza attı. Bu yıl Ramazan’ın bereketini, paylaşmanın huzurunu ve birlikteliğin sıcaklığını Geleneksel Ramazan Etkinlik Alanı’nda vatandaşlarla buluşturan halkın belediyesi, on binlerce kişiye nostalji dolu anlar yaşatarak gönüllerde taht kurdu. Şehrin kalbinde kurulan ve adeta zamanın ruhunu bugüne taşıyan etkinlik alanı, Ordu’nun 19 ilçesinden ve çevre illerden gelen misafirlerin akınına uğradı.

YALNIZCA ALTINORDU’YA DEĞİL BÖLGEYE HİTAP ETTİ

Çocuklardan yaşlılara, her yaştan vatandaşa hitap eden zengin içeriğiyle tam bir Ramazan şenliği havası estiren Altınordu Belediyesi, tüm vatandaşlardan tam not aldı. Ramazan ayının vazgeçilmezi olan Hacivat-Karagöz gösterileri, tasavvuf musikisi konserleri, semazen gösterileri birçok etkinliklere ev sahipliği yapan etkinlik alanı; geçmişin ruhunu bugünün enerjisiyle buluşturdu. Çocuklar Osmanlı macunu tezgâhlarının başında sıraya girerken, aileler sıcak çaylarını yudumlayıp sahne gösterilerinin keyfini sürdü. Ayrıca ziyaretçilere Osmanlı şerbeti ikramında bulunuldu.

BAYRAMDA DA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Ramazan’ın son gününden bayramın son gününe kadar süren özel programlar sayesinde Altınordu Belediyesi’nin etkinlik alanı, bayramda da vatandaşların bir numaralı buluşma noktası oldu. Bayram ziyaretlerini Altınordu’da geçirmek isteyen birçok kişi, programlar sayesinde hem eğlendi hem de geleneksel bayram atmosferini derinden yaşadı. Özellikle gurbetçilerin hayran kaldığı etkinlik alanı, “Bayramda böyle bir ortamla karşılaşmak bizim için sürpriz oldu, eski bayramların ruhunu burada hissettik,” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

BAŞKAN TEPE: “ORDU’YA YENİ KİMLİKLER KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ramazan boyunca manevi iklimin tüm güzelliklerini birlikte yaşanıldığını söyledi. Tepe, “Altınordu Belediyesi olarak sadece yollar, kaldırımlar, parklar değil; aynı zamanda bir şehir kültürü, bir şehir hafızası, bir şehir kimliği inşa ediyoruz. Çünkü bizler biliyoruz ki bir şehri şehir yapan sadece binaları değil, onun ruhudur, kültürüdür, insanıdır.  Bu ruhu yeniden yeşertmek, geçmişin değerlerini geleceğe taşımak bizim boynumuzun borcudur. Bu anlayışla, Ordu’ya yeni kimlikler kazandırmaya devam ediyoruz. Bu yıl Geleneksel Ramazan Etkinlik Alanımızla sadece bir etkinlik alanı değil, bir yaşam alanı sunduk. Sıcak çay eşliğinde dost meclisleri kuruldu, çocuk kahkahaları semaya yükseldi, geçmişin Hacivat'ı, Karagöz'ü bugünün çocuklarıyla buluştu. Semazenler döndü, ilahiler gönüllere işledi. Ve belki de en önemlisi, Ramazan'ın asıl ruhu olan birlik, beraberlik ve paylaşma duygusu, bu alanda ete kemiğe büründü. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.


Ordu,Altınordu Belediyesi
belediye365.com


Manisa Büyükşehir Belediyesi Personeline Netcad Eğitimi Verildi
Kayseri Melikgazi'de Gön Han küllerinden doğdu
Yurtta bugün hava nasıl olacak? Doğu Karadeniz'de kuvvetli rüzgâr uyarısı
Kocaeli, Büyükşehir ile kabuk değiştiriyor
Düzce’de tomruk yüklü tır uçuruma yuvarlandı
Memduh Büyükkılıç'tan esnaf ziyaretleri
Kayserili minik şefler mutfağa girdi
Kaybolan Zanaatların Hikayesi Fotoğraflarla Sergilendi
Denizli'de Beslenme Desteği Programı Bir Yılda 4 Bin Öğrenciye Ulaştı
Karabük Otobüs Terminali'nde Modernizasyon Çalışmaları Sürüyor
Osmangazi’de Cengiz Aytmatov Günleri sanat ve edebiyatla taçlandı
Hatay'da Özel Gereksinimli Vatandaşa Polis Ekiplerinden Doğum Günü Sürprizi
Samsun'da Hafriyatta Yeşil Dönüşüm OSB'lerde Yatırımı Hızlandırıyor
Kocasinan'da Evde Bakım Hizmetiyle Yüzler Güldürülüyor
Beslenme yardımı birinci yılında binlerce öğrenciye ulaştı
Çarşamba'da Altyapı Yenileme Çalışmaları Başladı
Yalova Belediyesi 2025 Yılında Tarımsal Üretime Tohum, Fide ve Buğday Desteği Sağladı
Yeni Cuma Parkı yaz aylarında botanik bahçesine dönüşecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi Personeline Netcad Eğitimi Verildi

Kayseri Melikgazi'de Gön Han küllerinden doğdu

Yurtta bugün hava nasıl olacak? Doğu Karadeniz'de kuvvetli rüzgâr uyarısı

Kocaeli, Büyükşehir ile kabuk değiştiriyor

Düzce’de tomruk yüklü tır uçuruma yuvarlandı

Memduh Büyükkılıç'tan esnaf ziyaretleri

  • Pazar 12 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 9.7 ° / 2.1 ° false
  • Salı 12.7 ° / 2.5 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
11.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
12.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8