İçişleri Bakanı Çiftçi’den yeni atamalara tebrik
İçişleri Bakanı Çiftçi’den yeni atamalara tebrik
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, vali ve emniyet teşkilatındaki yeni atamalar sonrası yayımladığı mesajda, göreve başlayan isimleri tebrik etti.
ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle gerçekleştirilen vali ve Emniyet Genel Müdürü atamalarına ilişkin bir mesaj yayımladı.
Bakan Çiftçi, paylaşımında yeni görevlere atanan mesai arkadaşlarını tebrik ederek başarı dileklerini iletti.
Görevlerini devrederek farklı görevlere atanan yöneticilere de hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Çiftçi, kamu yönetiminde sürekliliğin önemine dikkat çekti.
Mesajında “Kadirşinas milletimizin emrinde” vurgusuna yer veren Bakan Çiftçi, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda ülkenin huzur ve güvenliği için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.
Konya'da yenilenebilir enerjide dev yatırım
Bursa İnegöl Belediyesi THM Korosu kulakların pasını sildi
Kocaeli'de Başkan Büyükakın’dan Sumud tepkisi
İnşaat ve Gayrimenkul sektörünün kalbi Bursa’da attı
Yeşilay uyardı: Oyun bağımlılığı saldırganlığı tetikleyebilir!
'Türkiye’nin Girişimci Kadınları' buluşmaları Ankara’da başladı
- Perşembe 18.3 ° / 6.7 ° Güneşli
- Cuma 9.6 ° / 6.8 ° Şiddetli yağmurlu
- Cumartesi 12 ° / 4.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


