İstanbul Maltepe Belediyesi’nin ‘Yaz Gezileri’ başladı
İstanbul Maltepe Belediyesi’nin ‘Yaz Gezileri’ başladı
İstanbul Maltepeliler Yaz Gezileri’nin ilk programında dünya su mimarisinin başyapıtı olarak kabul edilen Mağlova Su Kemeri’ni ziyaret etti.
İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Maltepe Belediyesi’nin Yaz Gezileri’nin haziran ayı programı, Kemerburgaz Kent Ormanı Mağlova Bölümü ziyaretiyle başladı.
Katılımcılar, Kemerburgaz Kent Ormanı’nda yürüyüş yaparak Gözetleme Kulesi’ne ulaştı. Katılımcılar doğayla iç içe vakit geçirip Gözetleme Kulesi’nde hatıra fotoğrafları çektirdi.
Gezide daha sonra Maltepeliler, Mimar Sinan tarafından 1554-1562 yılları arasında Alibey Deresi üzerinde yapılmış, dünya su mimarisinin başyapıtlarından Mağlova Su Kemerini ziyaret ederek toplu fotoğraf çektirdi.
24 Haziran tarihine dek ücretsiz organize edilecek programda Polonezköy Tabiat Parkı Yürüyüş Parkuru, Büyükdere Atatürk Fidanlığı ve Maslak semtindeki Maslak Kasrı ziyaret edilecek.
Etkinlikleri takip etmek ve etkinliklere katılmak için www.maltepe.bel.tr adresi ve Maltepe Belediyesi’nin kurumsal sosyal medya hesapları takip edilebilir.
Beylikdüzü'nde özel kıyı temizliği
Gaziantep Büyükşehir'den toplu taşımada dijital eğlence dönemi
Gediz için tarihi çağrı: Suyun siyaseti olmaz!
Nijer Cumhurbaşkanı Tchiani Ankara'da... Afrika ülkeleriyle kazan-kazan ilkeleriyle ilişkiler sürüyor
Konya Büyükşehir'den Zagreb’de sema mukabelesi icrası
Gebze için ortak akıl buluşması
- Perşembe 30 ° / 15.7 ° Güneşli
- Cuma 29.6 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 28.5 ° / 15.4 ° Güneşli


