İstanbul Maltepe'de bahar temizliği
İstanbul Maltepe'de bahar temizliği
İstanbul'da Maltepe Belediyesi, baharın gelişiyle birlikte başlattığı bahar temizliğini seferberliğini sürdürüyor. İlçenin en kalabalık mahallesi olan Zümrütevler’de toplu temizlik yapan ekipler; sokakları süpürdü, molozları aldı ve yolları yıkadı.
İSTANBUL (İGFA) - Maltepe Belediyesi’nin ilçe genelinde başlattığı bahar temizliği tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin en kalabalık mahallesi olan Zümrütevler’de toplu temizlik çalışması gerçekleştiren ekipler, yolları süpürdü.
Yenilenen modern araç filosu ve kalabalık bir ekiple çalışmalarını sürdüren ekipler, aynı zamanda zemin ve yer altı konteynerlerini de yıkayarak dezenfekte etti.
Toplum sağlığını önceleyen çalışmalarda, modern yıkama araçlarıyla yollar ve kaldırımlar derinlemesine temizlendi. Çalışmalar sırasında görülen atık eşyalar, büyük hacimli çöpler ve inşaat atıkları da ekipler tarafından toplandı.
Maltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, modern araç filosu ve uzman kadrosuyla 7 gün 24 saat çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kemer'de Konaklama Tesisleri için Depozito Yönetim Sistemi Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
Kemer'deki Ücretsiz Kurstan Milli Savunma Üniversitesi Sınavı Başarısı
Artvin'de Bal Çalıştayı düzenlendi
Bekir Bozdağ’dan 'ara seçim' değerlendirmesi: Meclis’in takdirindedir
İbrahim Tatlıses'in tedavisi sürüyor
Alzheimer temalı ‘Unutmak’ oyunu Eskişehir’de sahnelendi
- Perşembe 12 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 9.5 ° / 2.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 12.5 ° / 2.7 ° false


