İstanbul ve Marmara Bölgesi İçin Yağışlı ve Serin Hava Uyarısı
İBB AKOM, Balkanlar üzerinden gelen yağışlı hava dalgasının etkisiyle İstanbul ve Marmara Bölgesi'nde sıcaklıkların düşeceğini ve kuvvetli sağanak yağışların başlayacağını duyurdu.
Balkanlar'dan Gelen Serin Hava Dalgası
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet İşleri ve Risk Yönetimi Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul ve Marmara Bölgesi genelinde meteorolojik bir değişim yaşanacağını bildirdi. Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı hava dalgasının bölgeyi etkisi altına alacağı belirtildi.
Hafta Sonu Başlayan Yağışların Artışı
Yapılan son değerlendirmelere göre, Cumartesi günü yerel olarak görülecek yağışların, Pazar günü saat 18.00 itibarıyla şiddetlenmesi bekleniyor. Bu yağışların önümüzdeki hafta boyunca kent genelinde aralıklarla kuvvetli sağanak şeklinde devam edeceği öngörülüyor.
Sıcaklıkların Mevsim Normallerinin Altına İnmesi
Hava tahminlerine göre, Cumartesi öğle saatlerinden itibaren kuzeyli yönlerden esen poyrazın hızının saatte 30 ila 60 kilometreye ulaşacağı tahmin ediliyor. Sert esen poyrazın etkisiyle birlikte, 22-24 derece civarında seyreden hava sıcaklıklarının 15-18 derece seviyelerine gerilemesi ve mevsim normallerinin altına düşmesi bekleniyor.
İstanbul,İstanbul Belediyesi
belediye365.com
Başkan Görgel Maraş Biberi Hasadında Üreticilerle Buluştu
Toroslar Belediyesi Meclisi Ekim Ayı Birinci Toplantısını Gerçekleştirecek
Trabzon ve Mardin Arasındaki Kardeşlik Bağları Bulgur Festivali ile Güçlendi
Kahramanmaraş'ta Doğayla İç İçe Su Sporu Etkinliği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Kadın Voleybol Takımı 2. Lig Maratonuna Başlıyor
Karacasu Ferhuş Mahallesi'ne Yeni Taziyeevi Kazandırıldı
- Cumartesi 23.4 ° / 14.4 ° Çok bulutlu
- Pazar 22.3 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


